Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur kan jag Jämför värdeminskning av bilar?

Många yrkesverksamma sträva efter att erbjuda en kvalificerad gissning om framtida fordon värden. Edmunds, en informativ webbplats, erbjuder ett betyg tabell för att bestämma framtida eller tidigare värden. En begagnad bil handledningen ger exakta siffror för löpande avskrivningar värden, även om framtida värden är inte lika exakt på grund av den ständigt föränderliga marknaden. Till exempel, om gaspriserna stiger kraftigt, SUV försäljningen går ner och det gör värdet. Den mest exakta informationen du hittar är nuvärdet i jämförelse med original MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser). Instruktioner
framtida eller tidigare avskrivningar
1

Använd Edmunds verkliga kostnaden för eget verktyg för att avgöra nuvarande och framtida avskrivningar värden (se Resurser). På webbsidan väljer du om du vill visa ny eller begagnad bil värden. Input fordonets år, märke, modell, trim nivå och postnummer för att fortsätta.
2

kostar recension avskrivningar för femårsperioden. Tänk på att de avskrivningar värdena är baserade utanför bilens ursprungliga MSRP. De skatter och avgifter bedömning baseras på postnumret som du angav men kan vara något annorlunda för din situation om du hade ett inbyte vid köptillfället (detta minskar skatten beloppet).
3

Notera finansieringskostnader. Om du köpt en ny bil varumärke, är den ränta du betalat utöver priset på fordonet del av dina kostnader, men om du inte försöker räkna ut värden på era egna bilar, bortse från denna information. Granska ytterligare kostnader om du vill, som inkluderar underhåll, reparationer och fullständiga kostnader, för att bestämma medelvärden för fordonsunderhåll om du vill använda informationen för dina jämförelser.
4

Upprepa stegen för att få avskrivningar värden för andra bilar du vill jämföra. Skriv ut informationen eller skriva ner det för att jämföra sida vid sida.
Present Avskrivningar Värden
5

Få original MSRP värdet av de fordon som du vill jämföra. Gå till MSN Autos hemsida (se Resurser). Välj från nya eller begagnade alternativ på menyn, och välj ditt önskade märke och modell.
6

Välj "Priser" alternativet från menyn på resultatsidan, eller klicka på "MSRP Pris Range "länken från toppen av sidan bredvid fordonets bilden. Samtliga modeller är listade för fordonet året. Skriv ner MSRP belopp och lägga till destinationen laddning att avsluta exakt MSRP (destination avgifter ingår i priset vid köptillfället).
7

Använd "Pris med Options" länken nedanför menyn för att fastställa priser om fordonet har extra alternativ eller paket. Skriv ner eller skriva ut dina MSRP resultat innan du fortsätter att se över de nuvarande värden. Gå till en bedömning webbplats. Du kan bo på MSN Autos webbsida för att göra det, men för en bättre uppfattning av aktuella värden, kontrollerar flera olika bedömning guider, exempelvis de som tillhandahålls av Edmunds eller Kelly Blue Book (se Resurser). Samtliga guider har olika värden. Figur ditt värde utifrån en median antal.
8

Välj "Used Car Values" från något av bedömningen webbplatser (även om du bläddrar en ny bil, kan du granska den omedelbara avskrivningen baserad på handeln värden). Välj fordonets år, märke, modell, färgalternativ och mata in korrekt körsträcka för att få resultat.
9

Kontrollera inte retail-value option vid fastställandet avskrivningar värden. Använd de fackliga eller privata säljas värden, även om ett andrahandsvärde speglar grossistpriser som återförsäljare och auktioner använda. Använd värdena handledningen för varje bil du vill jämföra.
10

Subtrahera nuvärdet från den ursprungliga MSRP för alla fordon du vill jämföra. Använd skillnaden att jämföra avskrivningar värden. Se till att du anser att åldern på bilen. Jämför inte en fem år gammal bil till en än är bara tre år gammal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79906.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.