Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jämför jag en Ford Excursion Vs. en Ford Expedition?

Även mindre fordon erbjuda lägre priser och bättre bränsleeffektivitet, många shoppare är fortfarande på marknaden för ett stort fordon som kan bogsera deras båt och drag runt en stor rollistan. Två supersized sport utility fordon tillgängliga för shoppare är Ford Excursion och Ford Expedition. Jämföra dessa stadsjeepar avslöjar några viktiga skillnader bilköpare bör veta. Instruktioner
1

Undersök tillgängligheten. Ford var fortfarande göra expeditionen under 2010, men det stoppade produktionen av utflykten 2005. Så kommer shoppare enbart ha använt bilar att välja på om de vill överväga Ford Excursion.
2

Kolla sittplatser kapacitet. Båda fordonen har tredje raden sittplatser. Utfärden har Sittplatser för upp till nio passagerare, medan Ford Expedition bekvämt plats åtta.
3

Utvärdera motorer. Den 2010 Ford Expedition har en V-8 motor, som också var standard på utflykten, men vissa utflykter har en extra V-10 motor.
4

Tänk funktioner. Eftersom det inte har tillverkats i många år, innovationer som backkameror, navigationssystem och trådlös telefon teknik kommer sannolikt inte att vara inbyggd i en utflykt.
5

mäta det. Jämföra huvudet, höft och skuldra rum av de två fordonen visar avvecklade Excursion är en vinnare i alla kategorier. Visa Expeditionen mått på Ford hemsida och jämföra dem med de 2005 Excursion mätningar som finns på sajter som Motortrend.com, Cars.com eller Edmunds.com.
6

Pris det. Använd en bil-fokuserad sökmotor för att hitta och pris som används Utflykter. I augusti 2010, var en 2005 Excursion Limited med cirka 61.000 miles på marknaden för $ 31.000. En expedition gjorde samma år som hade 53.000 miles erbjöds för $ 22.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79907.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.