Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Ford Rear End Specifikationer

En bakre ände, allmänt känd som en "bakre differential" eller "differential," är den del av ett fordon som överför vridmomentet som alstras av motorn till hjulen. Ford har installerat flera olika typer av bakre ändarna på sin långa rad av fordon. Dessa bakre ändarna är vanligen installerade på andra fordon på grund av deras kvalitet och förmåga att hantera tunga laster av vridmoment. Race bilentusiaster utrusta ofta och modifiera Ford bakparti i deras prestanda bilar. 9-tums

Ford 9-tums bakre ände är den mest populära Ford bakre ände. Det används ofta av bil förare och tekniker bil till makten Mustangs och andra bilar ras. Det producerades från 1957 till 1985, och var utrustad i flera Ford-bilar, skåpbilar och halv-tons pickup lastbilar. Det kan lätt identifieras genom sin bolt-mindre bakre luckan. De flesta bil tekniker hittar 9-tums bakre änden ideal på grund av sin flyttbara bärare och eftersom den gjordes utan någon transportör raster. Du kan sätta ett brett sortiment av drev och ring kombinationer som kan variera från 2,50 till 1-6,50-till-1. 9-tums bakre ändar fanns tillgängliga i både 31-splines och 28-spline axlar axel.
8-tums

Ford 8-tums bakre änden är 9 -tums bakre änden lillebror. Den har utformats särskilt för lätta fordon och erbjuder stabilitet och god kontroll för mid-level hastigheter. Det var också utformad för att vara lätt att avlägsna. Det finns två generationer av den 8-tums bakre änden, gjorde en 1962-1966 och en som gjordes från 1967 och framåt. Den senare generationen anses vara starkare eftersom dess drev pilot gjordes med bättre design och mer järn. Den 8-tums fanns endast tillgänglig med en 28-splines drivaxel.
8,8-tums

8,8-tums typ vanligen används som ett alternativ till 9-tums bakre ände. Bil tekniker jämför denna Ford bakre änden till Chevrolet 12-bult bak. Denna variant är också en av de mest tillgängliga bakändarna i skräp varv och butiker chop, så en budget-medvetna tekniker för att köpa ett billigare alternativ till den 9-tums bakre änden. Det är tåligt och lätt, och de flesta fordon är utrustade med 8,8-tums modellen kom standard med en integrerad, differentialbroms kallas "Traction-Lok." Dess Gear Set varierar från 3,08 till 5,14, och den använder en 30-splines drivaxel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79691.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.