Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Gas körsträcka betyg av Bilar & stadsjeepar

Dessa dagar är det viktigt att veta vilken typ av gas körsträcka bil eller SUV kommer att få innan man köper. Det är lätt att hitta för stadskörning och motorväg körsträcka uppskattningar av nya och begagnade fordon, samt att göra jämförelser. Samla detaljerad info


Du kan ha märke, modell och år av ett fordon, men du behöver också veta den exakta versionen att bestämma körsträcka. Många bilar av samma modell har olika tillgängliga motoralternativ, en faktor som i hög grad kan påverka körsträcka.
Kontrollera körsträcka betyg

Det bästa stället att börja är fueleconomy. gov, som listar den gas körsträcka av alla nya och begagnade fordon. Tänk på att dessa är de siffror som beräknats av biltillverkarna.
Kontrollera konsumenten körsträcka

Uppskattningar under perfekta förhållanden är en sak, men vad är konsumenterna blir faktiskt när det gäller gas körsträcka? Besök http://www.fueleconomy.gov/mpg/MPG.do?action=browseList att se vad bilister får i den verkliga världen.
Betrakta bränslekostnaden

körsträcka är lätt att jämföra, men om du jämför bensin kontra diesel, måste du räkna med att kostnaderna för drivmedel. Dessa två bränslen kostar sällan densamma vid pumpen.
Hybrid faktor

Noterar att många hybrider få bättre gas körsträcka i staden än på motorvägen, vilket är motsatsen till konventionella fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79781.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.