Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man hittar en viss bil till salu i mitt område

Grundlig forskning av auto återförsäljare inom ditt område kommer att hjälpa dig att begränsa din sökning till att hitta bilen av dina drömmar . Genom att använda Internet , kan du minska antalet timmar du spenderar att hitta rätt lägen där bilen du vill ha är till salu . Det finns också många ansedd bil och hemliga publikationer som ytterligare kommer att hjälpa dig att söka efter den bil du vill ha . Instruktioner
hitta en viss bil du vill köpa
1

Använd en sökmotor för att hitta auto återförsäljare inom ditt område . Bestäm avståndet du är beredd att resa från ditt postnummer och begränsa sökningen till en radie inom det valda avståndet . Begränsa sökningen till auto återförsäljare som är specialiserade på viss modell du letar efter .
2 lokala

Sök tidningar och tidskrifter auto för andra platser som kan sälja bilen . Vissa återförsäljare och privata återförsäljare inte får marknadsföra modellen på internet , så det är en bra idé att kolla dessa publikationer .
3

Skriv ner lämpliga återförsäljare och deras kontaktuppgifter . Telefon urvalet av återförsäljare för att ta reda på om de fortfarande har bilen du letar efter och när du kan titta på det .
4

Planera en resa för att besöka valet av återförsäljare . Skapa en rutt som börjar med din favorit återförsäljare som du är mest benägna att köpa från , vilket minskar den tid du kan spendera titta runt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80120.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.