Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jämför jag full storlek stadsjeepar?

De tillåter dig att dra din båt, ta vänner på en road trip och transportera betydande mängder gods. Dessa fördelar gör full storlek sport utility vehicles (SUV) rida av valet för många köpare. Tittar på de funktioner som de erbjuder kan hjälpa dig att jämföra stora stadsjeepar, och så kan en undersökning av dessa faktorer. Fordonstyp

full storlek stadsjeepar delas in i två priskategorier: måttlig och lyx. Mer prisvärda modeller inkluderar 2011 Nissan Armada, som har en startpunkt pris på $ 37.910, beroende på tillverkarens webbplats. Stora lyxiga stadsjeepar inkluderar 2010 Land Rover Range Rover, kostar från $ 79.275.
Kapacitet

Tänk vilka stora stadsjeepar har lastutrymmet du behöver för super-sized objekt. Den 2011 Lincoln Navigator L erbjuder 128,2 kubikfot med baksätena nedfällda. Den 2010 GMC Yukon erbjuder 108,9 kubikfot i samma kabinkonfiguration.
Safety

Använd den federala regeringens Safercar hemsida för att undersöka säkerheten betyg i den fullständiga -size SUV du funderar. Det värderar fordon på en en-till femstjärniga skalan, med det högsta numret är den bästa.
Gas Mätarställning

Regeringens bränsleekonomi hemsida kan hjälpa dig att jämföra den gas körsträcka av stora stadsjeepar. Den 2011 Chevrolet Tahoe med fyrhjulsdrift blir en kombinerad (stad /landsväg) rating av 17 miles per gallon, medan den 2011 Toyota Sequoia med fyrhjulsdrift blir 15. Addera

reda på vad de automotive experterna har att säga om sina provkörningar av olika modeller. Besök webbplatserna för Edmunds, "Motor Trend" och "Car and Driver" för att komma åt sina rapporter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79952.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.