Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför Trucks & Vans

En lastbil eller skåpbil är mer än bara mobilt lagringsutrymme och ett transportmedel, det är också det enda som står mellan dig, din familj och de andra fyrhjuliga bitar av stål och plast rusar runt gatorna. Eftersom ditt liv, eller livet för dem du älskar, kan bero på bilens tillförlitlighet och hantering, är det vettigt att köpa det bästa lastbil eller skåpbil du kan. Jämföra lastbilar och skåpbilar dock att reda ut vilken som är bäst, kan lämna dig drunknar i ett överflöd av information om du inte är väl organiserat. Saker du behöver
penna
Papper
Visa fler instruktioner
1

Lista alla funktioner som är helt avgörande för att du på ett separat papper. Gör en separat lista, på samma sida, med funktioner som du vill ha men inte absolut behöver.

Gå tillbaka till professionella recensioner från webbplatser som Edmunds.com och Kelley Blue Book, eller i samråd med din lokala återförsäljare, korsa några fordon utanför listan som inte har de kritiska funktioner du vill ha, och sedan rangordna de återstående fordonen av hur många av de kritiska funktioner de har.
2

Gör en lista med en ny kolumn för varje år, märke och modell av lastbil eller skåpbil som du är intresserad

I den första kolumnen skriver du upp respektive motorvägen och stadens bränsle uppskattningar effektivitet, forskning detta genom FuelEconomy.gov och genom att markera avsnittet bränsleeffektivitet professionella bil recensioner på webbplatser som Edmunds.com och Kelley Blue Book.

Eliminera alla fordon från övervägande att du inte har råd att köra på grund av bränslekostnaderna.

Billiga 3

Jämför säkerhet betyg och kontrollera påminner om alla lastbilar och skåpbilar fortfarande i drift. National Highway Traffic Safety Administration är den mest auktoritativa källan för säkerhets betyg och minnas information. Den Insurance Institute for Highway Safety ger också oberoende säkerhetsmyndigheter betyg på ett antal fordon.
4

Mät särskilt stora objekt som du förväntar dig att transportera i lastbil eller skåpbil, kontrollera sedan varje fordons mått för att se till objekten kommer att passa. Om du planerar att köra många människor i lastbil eller skåpbil, kontrollera att det kommer att finnas tillräckligt med sittplatser och säkerhetsbälten för alla inblandade. Eliminera eventuella fordon som inte uppfyller dessa behov från din lista.
5

Ring ditt försäkringsbolag och fråga hur mycket det kostar att försäkra fordonen på din lista. Samla annan kostnad information - inklusive den genomsnittliga bränsleeffektiviteten du samlade in i steg 2 och beräknade kostnader fordon från betrodda webbplatser som Kelley Blue Book och Edmunds.com, och notera det bredvid varje fordon. Stryka någon speciell du helt enkelt inte har råd när du tar lastbil betalningar, betalningar försäkringar och bränslekostnader beaktas.
6

Kör varje lastbil eller skåpbil kvar på din lista. Lägg varje fordon genom sin takt, testa acceleration, bromsning och styrning. Om fordonet har fyrhjulsdrift, flytta in och ut ur fyrhjulsdrift och kontrollera att den fungerar

Öppna dörrarna, vik sätena i, svinga bakluckan upp och ner,. Testa varje funktion du kan. Utifrån denna sista erfarenhet och den information du samlat tidigare, rangordna de återstående fordonen på din lista i prioritetsordning, sedan välja den högst rankade fordon du har råd att köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79860.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.