Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnaden mellan Toyota SE & LE

Toyota har flera modeller av varje fordon som säljs. Vissa avser prestanda, några för estetik och komfort, och några för körsträcka och miljön. SE och LE modeller av Toyota Camry är två av de mest populära modellerna i stora Toyota flottan. SE, eller sport edition, har vissa prestanda och kosmetiska skillnader från LE, eller lyxig utgåva. Prestanda

Båda modellerna har samma vändradie, låsningsfria bromsar, grundläggande fjädringssystem, och 2,5-liters fyrcylindrig motor. Det finns dock föreställningar skillnader mellan de två modellerna. SE-modellen har en 179-hästars motorn medan LE har en 169-hästars motor. SE-bolagets sport chocker sänker bilen ungefär en tum för att ge föraren en mer sportig körupplevelse.
Kosmetika

LE-modellen sitter märkbart högre än SE-modellen. SE-bolaget har också en mörklagd grill mesh sport, medan LE har en vanlig plast grill. SE: s främre och bakre spoilers underredet lägga till "sportigare" look av fordonet. Andra kosmetiska skillnader är SE: s 17-tums aluminiumfälgar vs LE: s 16-tums stålfälgar med navkapslar. SE har även dubbla kromade spets avgassystem, rökt trim och dimljus.
Alternativ

LE och SE-modeller har båda förmågan att uppgradera sina ljudsystem. De har också båda kan uppgradera sina resultat till en 3,5-liters, sexcylindrig motor som ger dem 238 hästkrafter. SE-bolagets inkluderar uppvärmda säten, elektroniskt justerbar passagerarstol, bakre spoiler, uppvärmda speglar och en röststyrd DVD nöjescentrum. SE-bolaget har också en "smart key system" som gör föraren att låsa upp dörren och starta bilen utan att ta nyckeln ur fickan eller väskan.
Pris

Standarden LE-modellen börjar på $ 22.100 för fyra-cylindrig motor. Den sexcylindriga LE börjar på $ 24,765. SE-modellen börjar på $ 23,365 med den sexcylindriga versionen kostar $ 26.040.
Överväganden

SE-modellen är traditionellt riktar sig till en yngre publik eller de som söker en "sportigare "titta. LE-modellen är mer av en "familj" sedan och har sålts på det sättet sedan starten. Faktor i priset innan du gör ett köp som din månatliga betalningar kommer att vara olika för varje modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79850.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.