Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Car Review webbplatser

En bil eller lastbil är ofta det dyraste objektet en person äger annat än ett hus, så den smarta konsumenten gör sin forskning innan du köper en ny eller begagnad bil. Recensioner av nya bilar finns i tidningar och tidskrifter, och ett bra bibliotek har tillbaka frågor av tidskrifter för forskning begagnade fordon. Internetsidor med recensioner är utbredd, och ger tillgång till professionella och konsument recensioner, forum entusiast och webbplatser jämförelse. Edmunds

Edmunds är ett "bilar-endast" översyn webbplats som publicerar professionell kvalitet från en mängd olika fordon. Varje översyn bygger på en omfattande körupplevelse, och recensioner typiskt jämföra ett fordon konkurrerande modeller. Som regel är en recension som publiceras i det första året av en modell redesign. Edmunds erbjuder anslutningar till återförsäljare och en prisjämförelsetjänst, och som de flesta översyn webbplatser, ger konsumenterna möjlighet att lägga upp sina egna recensioner

edmunds.com
Epinions

bil-recension sektionen vid Epinions erbjuder recensioner skrivna av konsumenter, av vilka många är mycket detaljerade. De flesta är skrivna av ägarna, även om vissa är skrivna efter en hyra eller en provkörning. Den Epinions databas innehåller tusentals recensioner av fordon både gamla och nya. Många fordon omfattas av flera recensioner beskriver olika erfarenheter och synpunkter.

Cars.com webbplatsen är

epinions.com
Bilar en bil shopping och jämförelse portal som även aggregat professionella recensioner publicerade i bloggar och tidningar. Dessutom korta konsument recensioner finns tillgängliga. Webbplatsen betonar bil-köpupplevelsen, med råd om shopping-och förhandlingsrätt tekniker, plus aktuell information om rabatter och andra incitament prissättning.

Cars.com
TrueDelta

Fast främst en jämförelse webbplats med aktuell prisinformation och incitament information erbjuder TrueDelta kapsel recensioner från ägarna om varför (eller varför inte) att köpa ett visst fordon. Den plats aggregat även reparations-och bränsleekonomi rapporterats med nästan 60.000 ägare och publicerar tillförlitlighet och statistik körsträcka. Gratis medlemskap krävs för att visa tillförlitlighet rapporter.

Truedelta.com
Consumer Reports

webbplatsen för tidskriften med samma namn, Konsument Rapporter publicerar sin årliga jämförelse av reparation register on-line. Koncisa professionella recensioner och jämförelser av grupper av liknande fordon finns också tillgängliga. Tillgång till alla men det senaste innehållet är endast tillgänglig genom betald prenumeration.

Consumerreports.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79920.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.