Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnad mellan Nissan Maxima & Altima

Maxima och Altima är två av Nissans mest sålda modeller. Medan de ser mycket lika, finns det viktiga skillnader mellan de två. Motor

Maxima levereras som standard med en 3,5 liters, V6, 290 hästkrafter. Den Altima kommer med en bränslesnål 4 cylindrig, 3,5 liters, 175 hästkrafter.
Bränsleeffektivitet

Altima får 20 city mpg och 27 highway mpg. Den Maxima får 19 city mpg och 26 highway mpg. Så medan Maxima är tekniskt mer bränsleeffektiv än Altima, det finns inte mycket skillnad.
Kostnad

En vanlig fyrdörrars Maxima kommer att ha en nettokostnad på ca $ 34.146. Standarden Altima har en nettokostnad på ca $ 29.378. Den Altima är det mest ekonomiska valet i betydelsen kostnad och gas.
Hybrid

En stor skillnad mellan Maxima och Altima är det faktum att Alitma är tillgänglig i en hybridmodell, medan Maxima inte. Den Altima Hybrid erbjuder 35 mpg och kommer med en 15-års garanti på alla utsläpp kontrollsystem delar. Addera Interiör

Både Maxima och Altima finns med olika inredning alternativ såsom premium, sport och basic. Den Maxima erbjuder en dubbel måne tak medan Alitma inte. Maxima har också mer ben, huvud och förråd än Altima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79797.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.