Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Fördelar med kuggstångskonstruktion Steering

När man jämför styrsystem du egentligen bara behöver tänka på två typer - standard mekanisk styrning och kuggstångsdrivna styrning. Den mekaniska styrsystemet är antingen servostyrt eller utan motor. Kuggstångsstyrning är nästan alltid servostyrt. Det finns fördelar med båda, men det finns några betydande fördelar för kuggstångsstyrning som bör beaktas när man jämför bilar. Färre delar
Kuggstångsstyrning har färre delar och punkter pivot.

Kuggstångsstyrning styrningen tenderar att vara mer exakt eftersom det finns färre delar och punkter pivot. På grund av detta är styrningen mer responsiv och lättare att kontrollera.
Tändare

Att minska antalet delar i ett system även minskar vikten. Några pounds här eller det kanske inte verkar som en stor sak men med bränsleekonomi eller racing, varje kilo räknas.
Vägkänsla
mer "vägkänsla" hjälper i farliga körförhållanden.

Körning på våta eller isiga vägar kan vara knepigt. En kuggstångsdrivna styrsystem ger dig bättre "vägkänsla", vilket gör denna typ av körning lite lättare. Det ger dig snabbare och bättre återkoppling än ett standardsystem.
Reparation

Reparera ett rack och Pinon styrsystem tenderar att vara enklare än ett traditionellt system. Det finns två skäl till detta. Först, det finns färre rörliga delar så att färre misslyckas och behöver reparera. Det andra, är det vanligaste systemet, så de flesta mekaniker borde vara bekant med det, du behöver inte en specialist för reparationer Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79849.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.