Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vilka är fördelarna med Jaguar Cars?

En Jaguar har en mängd funktioner som gör den till en av de mest lyxiga bilar tillgängliga idag. Jaguar kombinerar också en elegant design med en motor anpassad för hög prestanda. Alla dessa funktioner som bilen bortsett från andra lyxbilar. Jaguars bilar är snabba och har ett elegant utseende. Comfort
lädersäten

Jaguar gör sitt bästa för att se till att förarna är bekväma. Sätena är gjorda med italienskt läder och är vadderade och värms. Både bak och framstolarna har ett klimat-kontroll inställning som gör varm eller kall luft för att filtrera igenom dem för exakt temperaturkontroll. Varje motor är byggd med komponenter tätningar, som används för att minska bullret. Fönstren är beredda med akustisk-laminerat fönsterglas som också minskar bullret. Med £ 461-fötter vridmoment och hästkrafter som varierar mellan 470
Safety & Performance
Engine

till 510, Jaguar bilar har snabba, starka motorer, men de är också mekaniskt sund och säker. Till exempel, är Jaguar bilar tillverkas med en adaptiv fjädring med stötdämpare som automatiskt anpassar sig till vägförhållanden och bakre differentialer. Den adaptiva fjädring försäkrar att hjulen stadigt griper till marken i nästan alla situationer. Ratten och pedaler görs lite större så att de är lättare att använda, och de kontroller och mätare är placerade mot mitten av fordonet för enklare visning.
Tekniska funktioner
7-tums skärm

Jaguars görs med den nyaste tekniken. Varje bil har satellit-navigering för att underlätta när man reser genom okända platser. Telefoner och andra trådlösa tjänster finns tillgängliga i varje bil, och Jaguar använder den senaste trådlösa tekniken. Satellite radio är också installerad i varje bil, och alla dessa funktioner kan nås via en 7-tums skärm på instrumentbrädan. Du behöver inte oroa dig för att använda touch-screen funktion under körning eftersom bilen är utrustad med en röststyrd styrsystem.
Köparen Perks
Driving Class

Jaguar erbjuder körning klasser för människor som köper en ny bil. Detta är en kostnadsfri tjänst, och det kan du läsa om alla bilens funktioner samt hur du använder den på ett säkert sätt. Jaguars erbjuder en mängd olika stöd om alla kör frågor, t.ex. haverier eller olyckor.
Bygg din egen

stereo När du köper de flesta bilar, är du ger med en lista på tillbehör som du kan köpa, men Jaguar ger dig många fler alternativ. Tillsammans med valet av färg och stil, kan du också välja din motor. Tre olika motoralternativ finns tillgängliga. En 440-watts ljudsystem installeras normalt i varje bil, men du kan ersätta det med ett 1.200-watts premium ljudsystem. Om du behöver baksätet underhållning, kan du lägga till en 8-tums pekskärm multimedia spelare som kan spela video eller musik eller som kan ansluta till ett trådlöst nätverk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79840.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.