Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför SUV Funktioner

När du har landat på en sport-utility vehicle som din nästa nya rida, hittar du massor att välja mellan, inklusive delningsfilter, små stadsjeepar och super-size modeller. Jämföra de funktioner som finns i stadsjeepar kan hjälpa begränsa din inköpslista. Sittplatser

stadsjeepar erbjuder en mängd olika sittplatser konfigurationer, med plats för 8:55 passagerare och upp till tre stolsrader. 2010 års Mitsubishi Outlander GT kan ge uppvärmda lädersäten fram. Den 2011 Chevrolet Suburban LTZ inkluderar 12-vägs makt justeringar för både framsätespassagerare, med lädersäten i den första och andra raderna. Honda Pilot vikbara andra och tredje sätesraden kan du göra plats för last.
Comfort

2011 Pilot erbjuder oberoende zoner klimatkontroll för föraren, passagerare i framsätet och baksätet. Den 2011 Suburban LT levereras med en fjärrkontroll fordon startsystem för att värma din bil innan du lämnar arbetet på en vintrig eftermiddag.
Technology
p Om du och en annan förare dela en 2011 Nissan Armada, sätet, pedaler och speglar justeras automatiskt beroende på vem som kör. Den 2011 Pilot kan du ringa handsfree-samtal mobiltelefon. Ett navigationssystem med en 7-tums LCD-pekskärm i 2010 års Outlander kan hjälpa dig att navigera obekant område. Suburban köpare kan få en baksätet DVD-system med två uppsättningar av hörlurar. Addera Safety

2010 Outlander och 2011 Armada kommer med sex vanliga krockkuddar. Några 2011 Piloter är utrustade med en backkamera inbyggd i backspegeln. Chevrolet erbjuder en monitor däcktryck som standard på 2011 Suburbans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79938.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.