Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur att hitta information om 1991 BMW 318is

Den 1991 BMW 3-serie har en hängiven följande - en kader av förare som har satt väl i sex siffror ett värde av miles på sina bilar. Om du är en femåring av denna serie, särskilt 318is, då det finns många olika informationskällor som hjälper dig att välja specifika bilar att köpa, eller hitta delar till din '91 Beamer. Instruktioner
1

webbplatser Besök forum på Internet. En av dessa är M42 Club, som räkningar sig som "hemma hos BMW E30/E36 318i/is" och ger insikter som sträcker sig från en grundläggande köpguide till teknisk referens och gör-det-själv reparera inlägg. Diskussionsämnen inkluderar elsystem, kropp, inredning, motor och drivlina, fjädring, och swappar, turbos och buildups. Du kommer också att se ett forum där du kan köpa och sälja din 1991 318is om du vill. En annan gemensam webbplats är en sida på Flickr.com fokusera på gemensamma bilder av 1991 års 318is.
2

Kolla in tredje part granska webbplatser för att ta reda på modell specifikationer och specifik feedback om märke och modell. Edmunds.com är en webbplats som erbjuder information om särskilda egenskaper och en sammanfattning av förare betyg - även inklusive förslag till förbättringar. Kelley Blue Book och CarSurvey.org är två andra välkända översyn webbplatser.
3

Gå till myndigheternas webbplatser för att ta reda på information såsom bränsleekonomi och utsläpp resultat av 1991 års BMW 318is. FuelEconomy.gov är en sådan webbplats som ger dig detaljerad information om bilens bidrag till växthusgaser, förväntad körsträcka, kör kostnad, och andra objekt som är relaterade till bränsle prestanda. Från och med november 2010, kan du räkna med att betala $ 3,36 för att köra dina Beamer 25 miles, förutsatt ett gaspris på $ 2,82 per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80122.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.