Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför Mini stadsjeepar

Mini stadsjeepar är mindre och mer kompakta versioner av populära sport utility vehicles. De kombinerar några av de extra sittplatser en kombi eller minibuss med komforten och körbarheten i en bil. Många erbjuder även utrymme för lagring eller ens möjligheten att dra släpvagnar. När man jämför mini SUV, beakta faktorer såsom sittplatser, lagringsutrymme, utseende och gas körsträcka. Instruktioner
1

Jämför sittplatser alternativ. Enligt "Consumer Search," de flesta mini SUV utformad för att ge plats fem personer. Andra kan erbjuda en frivillig tredje sätesraden som kan passa barn eller mindre familjemedlemmar. Även om fem platser är nog för din familj, besöka en återförsäljare för att få en riktig känsla för sittplatser. Vissa modeller avsedda för fem personer kan känna för liten.
2

Review jämförelser gas körsträcka. Varje fordon skall innehålla den nominella staden och motorvägen gas körsträcka så att du kan jämföra dina potentiella bränslekostnader, liksom din påverkan på miljön. Enligt "US News & World Report," 2010 Ford Escape Hybrid är en av de mest bränsleeffektiva stadsjeepar, uppskattad 34 mpg city och 31 mpg highway. I andra änden av spektrumet, blir det 2010 Nissan Xterra uppskattningsvis 16 mpg city och 20 mpg highway.
3

Kontrollera det tillgängliga lagringsutrymmet. Många mini stadsjeepar kommer med en lucka som möjliggör enkel lastning av allt från livsmedel till barnvagnar. Jämför olika fordon för att se om alla dina favorit-objekt kommer att passa och leta efter modeller med inbyggda takräcken för extra lastkapacitet.
4

Fråga om motoralternativ. Medan de flesta mini stadsjeepar har en vanlig fyrcylindrig motor, vissa modeller finns tillgängliga med en valfri sex-cylindrig motor för extra kraft och prestanda.
5

Ta en provkörning. Oavsett hur perfekt en bil verkar på papperet, jämför ingenting till upplevelsen av att köra den. Se hur SUV handtagen och om bilen är en bra passform för din kropp. Kontrollera att du har en tydlig siktlinje på alla sidor för säkerhet, och välj en modell som du känner dig bekväm körning.
6

Läs omdömen om mini SUV från sajter som "US News & World Report , "Edmunds.com och Consumer Search. Recensioner kan ge dig feedback från riktiga förare och kan erbjuda viktig information utöver de grundläggande specifikationerna för fordonet.
7

återförsäljare besök och jämför fordonets stilar. Mini SUV finns i en mängd olika storlekar och utföranden. Medan storlek och lagring funktioner är viktiga, färg och stil är också överväganden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79855.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.