Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Sportster 883 Specifikationer

Harley-Davidson 883 Sportster modell följer i en lång rad av Sportsters tillverkas av det amerikanska företaget sedan 1957. Den 883 är en motorcykel med klassisk 1950-talsstil, men kraften i moderna cyklar. Den Sportster 883 ger ryttare exakt hantering, en bekväm, mjuk gång, stor körsträcka och stolthet att äga en Harley. Motor

Harley Davidson Sportster 883 har ett V-Twin Evolution motor med två cylindrar. Cykeln har en 3,3-liters bränsletank, tar regelbundna gas och får 57 mpg på landsväg och 48 mpg i staden. Den Sportster 883 har en 5-växlad manuell växellåda.
Fjädring, Hjul & däck

Sportster har en främre gaffel fjädring kombinerat med en bakre twin-sidig swing arm upphängning. Bakaxeln är en tum i diameter och Sportster 883 kommer från fabriken med aluminiumfälgar och Dunlop däck.
Styling

Med en låg- stiga styret, singel skinn sits och en stålram, har Sportster 833 en klassisk look som innehåller en distinkt "jordnöt" formad bränsletank, stapplade dubbla avgasrör och en oval luft-renare lock. Färgalternativ inkluderar sierra röd pearl, briljant silver pärla, levande svart och chopper blue pearl.
Elektrisk

Sportster 883 levereras med en extra trygghet. Instrument innehåller en elektronisk hastighetsmätare, nollställbart trippmätare, felkod och vägmätare. Motor diagnostik och oljetryck tänds varna föraren när cykeln behöver service. Addera Belysning

strålkastare på Harley Davidson Sportster 883 har en klar lins och reflektor- optik. Skydda strålkastare är en Bar & Shield cloisonné med Harley-Davidson-logotypen som dekorativa metallarbeten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79992.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.