Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Tio skäl att inte få en Cabriolet

När dagarna blir längre och varma vindar i sommaren och eldflugor nåd himlen, shopping för en konvertibel kan vara frestande. Men innan du punga ut degen till en ny resa, se till att överväga dessa skäl en cabriolet inte kan vara det bästa valet för alla. Säkerhet

Nyare konvertibler har inbyggda störtbågar som skyddar dig och dina passagerare i fall din bil välter, men äldre modeller inte. En välte fordonet utan denna säkerhetsfaktor kan visa sig vara ödesdigert.
Roof Troubles

Underhåll och reparation behov är oundvikligt när man hanterar elektriska fönster eller dörrar, och även makt soltak. De flesta konvertibler använder en automatisk switch för att öppna och stänga taket, så du kan behöva lägga till det i listan över objekt som behöver regelbundet underhåll. En felaktig tak switch eller en trasig säkring kan lämna dig dyblöt om du kör in stormar eller duschar.
Värmeförlust /Air

Framsteg inom modern biltillverkning har gjort nyare konvertibler ganska effektiv för att förhindra förlust av värme från din bil på vintern och sval luft på sommaren, men konvertibler är inte lika effektiv som helt sluten bilar. Din värmare och luftkonditioneringssystem kommer att behöva arbeta lite hårdare för att hålla fordonet den temperatur du vill ha.
Limited av passagerare

Låt oss inse det, konvertibler är inte familjens fordon. Även reklam skildrar dessa fordon för att vara för vuxna som vill ha kul och frihet. Resa med små barn eller mer än tre passagerare är bara inte en bra idé i en cabriolet.
Limited förråd

Konvertibler inte har mycket utrymme för transport livsmedel och andra inköp. Att åka på en semester eller affärsresa i en konvertibel kan visa sig vara ett problem för mer än en person.
Kostnad

Den genomsnittliga kostnaden för en ny konvertibel 2010 uppgår till ca $ 24.000 för en grundläggande utan krusiduller modell, enligt Edmunds. Även om detta inte är en enorm summa för ett fordon, kan du få mer för pengarna.
Hög ratt

Förvänta dig inte en lugn ridtur. Bullriga trafik och visslande vinden är bundna att göra resandet högre än vanliga bilar. Detta kanske inte låter som en stor sak, men det kan säkert göra att prata med passagerarna svårare när du reser eller pratar i din mobiltelefon. Addera Extra Interiör Underhåll

solen slår direkt på insidan av din bil kommer att ta ut sin rätt. Väderexponeringen kan knäcka läder och få den att riva. Även klädsel kommer ser slitna innan det ska. Konvertibla ägare måste vidta extra försiktighetsåtgärder för att undvika inre skador och spendera mer tid att upprätthålla det inre än ägare av vanliga helt slutna fordon. Addera Högre Theft Betygsätt

De är önskvärda , och tjuvar kan hitta mjuka toppmodell konvertibler kan vara lättare att bryta sig in. Om du inte är försiktig när du parkerar nu, kommer en cabriolet få dig att tänka två gånger om parkering i Ljusa eller ödsliga platser.
Fuel Economy

Bara för att de flesta moderna konvertibler är liten betyder inte att de får stor körsträcka Vindmotstånd faktiskt kan driva upp din gas kostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79898.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.