Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du köper en Honda Civic Motor

Honda Civic är en av de mest kända kompakta fordon på vägen. Även Honda motorer är kända för sin tillförlitlighet, är de inte okänslig för att bryta ner. En blåst topplockspackning är nog för att motivera att ersätta en motor om allt du vill göra är att få en motor som körs i ditt fordon. Allvarliga motorproblem kan faktiskt vara dyrare att fixa än om du bara köpt en ny motor. Sedan Honda bygger sina motorer med en interferens-typ designen, är allt som behövs en slint kamrem att orsaka katastrofala fel på motorn som skulle kräva en fullständig översyn. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av motor du vill. Honda gör flera olika typer av motorer. En grundläggande enkel överliggande kamaxel, eller SOHC, kommer motorn erbjuda anständig bränsleekonomi, medan en SOHC VTEC motor ger extra hästkrafter av Hondas variabla ventiltider med hiss elektronisk kontrollmekanism. Honda erbjuder också en duell överliggande kamaxlar, även kallad en DOHC-motor, för bättre luftflöde och hästkrafter utgång. De flesta av Hondas DOHC motorer i Amerika är VTEC motorer, erbjuder exceptionell uteffekt för en fyrcylindrig motor.
2

Kontrollera att motorn passar i din Honda Civic. Om du byter ut den gamla motorn modell med samma motor modell, kommer du inte ha några problem. Däremot kan många Honda motorer bytas in i Civic chassit, även om de flesta Samhällskunskap komma med endast en icke-VTEC SOHC motor. Till exempel kommer den Civic chassit acceptera standard D15-och D16-serien motorer. Däremot kan den Civic acceptera även B16-serien och B17-serien motorer, och vissa Samhällskunskap kan acceptera H-serien eller den nya Honda K-serien motorer. The B-, H-och K-serien motorer erbjuder exceptionell effekt, som sträcker sig från 160 hk till långt över 200 hk, medan D-serien vanligtvis erbjuder under 100 hk.

Årsmodell på din Civic kommer att avgöra vad serien kommer att passa in i den. Normalt bör du inte lägga en motor som är äldre än Civic till en Civic chassi. Till exempel bör du inte sätta en motor serien designad 1992 i chassit på en 2000 Civic.
3

Kontrollera med Honda Motor Company eller din lokala Honda återförsäljare för att se om en ny Honda Motorn finns tillgänglig för din bil. I de flesta fall kommer du inte att kunna, och kommer inte att behöva köpa en helt ny motor från Honda. Om inte din bil är ett eller kanske två år, är det mest troligt att du kommer att behöva köpa en begagnad Honda motor. Om ditt fordon är ett eller två år gammal, är det normalt täcks av Hondas garanti och därför skulle du inte vara ansvarig för inköp av motorn. Runt
4

Shop. Företag som H-Motors Online tjäna som "online junkyards" och erbjuda begagnade Honda motorer som är antingen inhemsk eller importerad från Japan. Du kan få rekommendationer till ansedda online junkyards från populära och pålitliga Honda-entusiasten forum, som www.honda-tech.com. Du kan också besöka lokala junkyards i personen, hitta de som är specialiserade på begagnade import fordon. Till exempel, om du bor i Rancho Cordova, Kalifornien, kommer du att ha tillgång till HAP Återvinning, den största skroten i Kalifornien som specialiserat sig på begagnad Honda och Acura delar. Men beroende på var du bor, kan du behöva sträcka sig bortom ditt område för att hitta Honda motorer.
5

När du hittar en lämplig motor, be skroten för att göra en komprimering kontroll och en läcka -down test på motorn. Läckan-down test kommer att kontrollera att motorn inte läcker olja eller kylvätska och komprimering kontrollen kommer att kontrollera att kompressionen i motorn är inom tillverkarens specifikation. Detta innebär att motorn håller tillräcklig kompression i förbränningsrummen och kommer att köras som det ska.
6

Be skroten för att kontrollera att alla givare, ledningar och elektriska komponenter på motorn är i skick . Varje seriös skroten kommer ha åtminstone testat dessa delar och kommer att kunna berätta för dig om de är i skick. Vissa junkyards garanterar att sensorerna och elektriska komponenter är i funktionsdugligt skick vid tiden du gör ditt köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79857.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.