Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man testar en C6 Corvette

C6 är en version av Chevrolet Corvette och har tillverkats sedan 2005. Corvette är ofta kallad den enda sanna amerikanska sportbil. Fordonet är tillgänglig som en tvådörrars coupé eller en cabriolet. Den LS3-motorn i basmodellen producerar 430 hästkrafter med den dyraste ZR1 modell att sätta ut en jättestor 638 hästkrafter. Det bästa sättet att testa en C6 Corvette är att först göra din forskning och sedan köra en. Instruktioner
1

Gör din forskning. Leta broschyrer och information om C6 på Internet och tidningar. Läs recensioner från andra som testat bilen.
2

Forskning de alternativ som finns tillgängliga. Gör en lista över de alternativ och funktioner du behöver för att få kontra de du vill. De olika prestanda uppgraderingar som finns på den C6 Corvette är mycket dyra. Kontrollera med ditt försäkringsbolag agent för att hitta de priserna de tar betalt. Ta reda på om en ny eller begagnad bil är i din budget. Se till att du provköra en bil som du har råd.
3

Hitta en återförsäljare eller privat säljare i ditt område och ordna en provkörning
4

Undersök utsidan av bilen och leta efter några repor eller dings i lacken. Kontrollera glaset för att se om det finns några chips eller sprickor. Kontrollera skicket på däck och hjul. Undersök kroppen och dörr sömmar för att se till att de alla är raka. Kontrollera huven inriktning för att avgöra om bilen har någon synlig front skador end olycka. Corvetter kan bli kostsamt att reparera.
5

Få inne i bilen och justera sätet och speglar. Utvärdera layout kontroller för att se om de är alla lättläst. Undersök tyget av interiören och avgöra om sätena är i gott skick och är bekväm för dig. Kontrollera generella sikten genom vindrutan, sidorutor, speglar och bakruta på bilen. Bestäm om den övergripande känslan i bilen är acceptabelt för dig.
6

Starta bilen. Kontrollera alla mätare och kontroller för att se till att de fungerar. Kontrollera vägmätaren för korrekt körsträcka om det är en begagnad bil.
7

Ta bilen ut på vägen. Leta efter lyhördhet och smidig växling. Lyssna på några ovanliga ljud. Tryck fast på bromsarna för att avgöra om de fungerar korrekt. Ta bilen ut på motorvägen och testa accelerationen. Gå till ett område för att testa bilen genom några skarpa hörn för att se suspensionen fungerar korrekt.
8

Parkera bilen och gå runt den igen. Leta efter läckor eller saker du kan ha missat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79743.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.