Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur hitta Hur många hästkrafter Min bil har

Begreppet hästkrafter avser en måttenhet. Den skapades av James Watt, som också uppfann ångmaskinen. Idag är det är mest allmänt används för att definiera styrkan hos en motor. Mängden hästkrafter som produceras av en bilens motor kan variera, beroende på bilens märke, modell, år och syfte. En stor lastbil som var utformad för att dra släp har normalt mer hästkrafter än en liten familj sedan. Det är lätt att ta reda på hur mycket hästkrafter bilen har. Instruktioner
1 p Om du fortfarande har ägarens manual för din bil, bör du kunna ta reda på information såsom typ av motor i bilen, det år av bilen, och hur mycket hästkrafter din bil har, genom att titta i "data".
2

Använd en online bil granskning och forskning webbplats som edmunds.com att hjälpa dig att ta reda på hur mycket hästkrafter bilen har. Genom att söka på året, märke och modell av din bil via någon av dessa platser kan du snabbt ta reda på hur mycket hästkrafter bilen har och jämföra det med andra fordon. Addera 3

Använd en dynamometer att mäta hästkrafter för ditt fordon. Om du har tillgång till en dynamometer, kan du snabbt ta reda på hur mycket hästkrafter bilen har genom att haka av motorn upp till dynamometern. Den dynamometer mäter mängden effekt i din motor genom att placera en belastning på motorn. Många prestanda butiker har drive-på dynamometrar och kommer att kontrollera din motor prestanda för en avgift.
4 p Om du vet hur mycket vridmoment motorn producerar, kan du beräkna hästkrafter på din bil genom att multiplicera motorvarvtal gånger vridmoment och dividera den siffran med 5252. Du kan också använda en online-hästkrafter kalkylator för att göra detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79887.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.