Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man läser en Ford Vin Number

Du kan hitta en mängd information om din Ford bil eller lastbil genom att avkoda dess chassinumret. Bilens VIN-nummer är unikt för det och ger information om var den tillverkades, när den tillverkades och vilka alternativ som fanns tillgängliga för det. Du kan avkoda en VIN med flera olika metoder, kommer alla att ge dig mer eller mindre samma information. Instruktioner
1

Hitta din Ford bilens VIN-nummer. Den 17-siffriga numret är noterat på ett flertal platser i hela bilens kropp, även på vänster sida av instrumentbrädan vid vindrutan och på dekalen på förarsidan dörrkarmen, liksom på något pappersarbete som hör till fordonet.
2

Bryt ner VIN-nummer. Den första siffran står för det land fordonet tillverkas i. Den andra anger tillverkaren, i det här fallet, Ford. Den tredje betecknar typ av fordon. Den fjärde till åttonde siffrorna är enskilda alternativ och stilar. Den nionde siffran är en kontrollsiffra som kan användas för att avgöra om VIN är verklig, det någonsin skulle bli en fråga om dess äkthet. Den tionde siffran är året, är den elfte i monteringsfabriken och tolfte genom sjuttonde nominerade där fordonet föll i den sekventiella produktionslinjen.

Ford Fleet VIN Decoder webbplats erbjuder PDF-dokument med de olika VIN-nummer beteckningar för olika fordon från årsmodell (se resurser).
3

Ange VIN-nummer i Fords VIN avkodare. Detta kommer att ge dig den mest up-to-date VIN avkodning information om ditt fordon, enligt Ford.
4

Call Ford och förse företaget med VIN-nummer om du fortfarande har några frågor. En representant kommer att kunna leta upp din VIN i sitt datasystem och berätta all information om fordonet, bland annat funktioner och specifik del uppgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79525.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.