Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man läser en Infiniti G20 VIN

Varje bil, lastbil och motorcykel som säljs i USA måste ha en Vehicle Identification Number. VIN är ett unikt 17-siffrigt nummer som representerar olika aspekter av fordonet med hjälp av en uppsättning standarder som används av alla tillverkare. VIN definierar tillverkaren, landet och anläggningen där fordonet gjordes, information om modellen och en unik identifierare baserad på när fordonet kom av monteringsbandet. Den Infiniti G20 VIN kan hittas på flera ställen på fordonet och på G20: s registrering och titel. Instruktioner
1

Hitta VIN och skriva ner det för bekvämlighet, om det behövs. Den VIN kan hittas på fordonets registreringsnummer, fordonets titel eller tillverkaren informationen dekal placerad i förarens dörrkarmen, bredvid spärren. Alla tillverkare sätta en etikett här för att beteckna viktig fordonsinformation. VIN kan också hittas på FIN-plåten finns på varje Infiniti på instrumentbrädan intill det nedre hörnet av förarens sida av vindrutan. VIN plattan är ibland svårt att läsa på grund av färg och position.
2

Identifiera de tre första siffrorna i VIN. Infiniti G20 Vins alla börjar med "JNK." Den "J" står i tillverkningslandet, Japan. Den "N" representerar tillverkaren, med "N" är Infiniti kod. Den tredje siffran är fordonsmodell. "K" är Infiniti s kod för G20S.
3

Läs den fjärde genom åttonde siffrorna. Dessa siffror är Infiniti s koder för unika G20 egenskaper, inklusive motortypen, transmissionen och kaross. Dessa koder varierar beroende på modell och år.
4

Ignorera nionde siffran. Den nionde siffran används i en matematisk beräkning för att kontrollera att VIN är giltigt.
5

Läs 10: e siffran, vilket motsvarar bilens årsmodell. Siffrorna 1 till 9 representerar årsmodeller 2001-2009. Från och med 2010 använder koden bokstaven A och ökar en bokstav för varje årsmodell.
6

Titta på 11th siffran, som representerar anläggningen där fordonet gjordes. Infiniti har en kod för varje anläggning som används.
7

Läs de sex sista siffrorna, en unik uppsättning siffror för denna specifika bil baserat på var så det gick igenom monteringen.

8

Ange G20: s Vehicle Identification Number in en online-dekoder (se Resurser). Dessa platser sök fordon VIN databaser för att hitta information om Infiniti. De ger också länkar till webbplatser som kan göra en titel kontrollera och ge annan information om fordonet utifrån VIN som är till hjälp när man köper eller säljer ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79447.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.