Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla historiken för en bil med ett registreringsnummer

För att undersöka historien om en bil, är en Vehicle Identification Number (VIN) som behövs. De flesta fordon har VIN-nummer publiceras på toppen av instrumentbrädan på insidan av bilen. Men med äldre modeller och med bilar som inte har ett synligt VIN-nummer, kan du fortfarande få VIN-nummer med hjälp av registreringsnumret. Det bästa sättet att få ett VIN-nummer från en bil registreringsnummer är att göra en omvänd VIN look-up. Instruktioner
1

kopiera den exakta aktuella registreringsnumret på en bit papper. Inkludera staten som är noterat på registreringsskylten. Skriv ner några utmärkande bindestreck eller mellanslag listade på registreringsskylten.
2

Besök en omvänd VIN look-up webbplats. Välj en seriös webbplats som licens-Plate-Search.org eller Tracing-America.com för bästa resultat. Ange hela registreringsnumret i begäran fältet.
3

Skaffa bilens VIN-nummer från den omvända look-up webbplats. Använd VIN-nummer för att forska i historien om bilen. Välj en ansedd bil byrå historia rapportering som Carfax.com eller AutoCheck.com att få en rapport fordon historia. Ange hela VIN-nummer i önskade fält för att erhålla bilens historia rapport.
4

Betala för den omvända VIN look-up och historia rapport. En omvänd VIN search kostar mellan $ 29 och $ 70 (från 2010), beroende på vilken sida du väljer. Betala för sjukdomshistoria rapport. Dessa brukar köra i samma prisklass som den omvända VIN sökning. Betala online med ett kreditkort eller ett bankkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79348.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.