Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Hyundai Centennial

Hyundai Centennial (även kallad Equus) är Hyundais full storlek lyxbil. Det är Hyundais största och dyraste sedanmodell. Det är ett dyrt inköp, och det finns många saker du bör beakta när man köper den. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en ny eller begagnad Centennial. Hyundai Centennial är en ganska ny modell och har bara blivit tillgängliga sedan i vissa områden, så du kanske inte kan köpa den används. Men om du har möjlighet att köpa används, bör du ta reda på bilens historia, inklusive dess tidigare ägare, olycka historia, tidigare mekaniska problem och dess underhåll historia.
2

Forskning incitament och erbjuds rabatter. Ofta tv och tidningsannonser lista kampanjer som erbjuds för en viss bil. Leta efter erbjudanden som erbjuds speciellt för Centennial. Kom ihåg, behöver din kredit brukar vara bra att få dessa erbjudanden, och ibland finns det dolda incitament för handlare.
3

Undersök bilens värde. Den 2011 Centennial börjar i mitten av $ 50.000 sortiment. Oavsett om du köper ny eller begagnad, är det viktigt att forska i bilens värde själv innan du frågar säljaren så att du vet det verkliga värdet. Till exempel, säljaren vanligtvis kommer först peka på bilens "prislappen" som hur mycket det är värt, men ofta säljaren är villig att sälja den för mindre.
4

kolla på Internet och traditionella återförsäljare. Det kan finnas en Hyundai återförsäljare i ditt område kan du besöka. Dessutom finns det flera webbplatser som ägnas åt att köpa bilar på nätet.
5

Handel i en gammal bil till återförsäljaren. Handel i en bil kan vara en fördel. Till exempel, om din bil är svårt att sälja, avlägsnar handeln i processen bördan av reklam och hantera köpare. Innan handel, se till att du har en ungefärlig uppfattning om bilens värde så att du vet vad som skulle vara en rättvis andrahandsvärde. Kom ihåg att du förmodligen inte kommer att få ditt inbyte fulla värde på grund av faktorer såsom återförsäljarens lager, chefens disposition och tid i månaden.
6

Förhandla din försäljning. Förutom att veta bilens värde, kanske du vill värva anbud från flera återförsäljare. Ta det lägsta budet och fråga de andra återförsäljarna om de kan slå det. Kom ihåg att återförsäljarna inte kommer att delta i budgivningen kriget för evigt och så småningom ge dig ett slutligt pris.
7

Stäng affären. När du erbjuds det pris du känner dig bekväm med, överväga ytterligare skatter och avgifter som inte ingår i de försäljningspriser som kan tillämpas på ditt köp. Dessa skatter och avgifter varierar från område till område.
8

Inspektera ditt köp innan tillträdesdagen. Gå runt bilen och leta efter repor och bucklor. Om något saknas eller behöver arbete, be om en "Due Bill." Detta gör att du kan gå tillbaka till säljaren och få det nödvändiga arbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79091.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.