Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man släpper huven på en 2001 Dodge Intrepid Om kabel har gått sönder

Att handskas med en trasig huvfäste kabel kan vara oerhört frustrerande, speciellt om du behöver komma åt motorrummet för att hoppa starta fordonet, lägga vätskor eller utföra en reparera. Den huvfäste kabeln går från huvfäste ner insidan av stänkskärmen, och genom brandväggen till huvfäste frigöringsspaken. För att byta ut kabeln, måste du först att få tillgång till motorrummet. I denna situation, kan du manövrera manuellt mekanismen huvfäste från under fordonet. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
Jack står
mekaniker ranka
Work ljus
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen att aktivera bromsen. Placera stoppklossar bakom bakhjulen.
2

Höj förarens sida av fordonet i närheten av hjulet med en domkraft, och sedan placera en pallbock under ramen. Höj passagerarsidan av fordonet nära hjulet och placera en pallbock under ramen. Kontrollera båda står att se till att de är säkra.
3

Flytta under fordonet på en mekaniker ranka och leta huvfäste med en arbetslampa. Det är ovanför de främre kylaren fläktar, på toppen av kylaren core stöd.
4

Lokalisera kabeln huvfäste där den slutar vid kabeln frigöringsspaken. Det finns en liten krusad stålkula i änden av kabeln som trådarna genom kabeln frigöringsspaken.
5

pry på frigöringsspaken med en stor platt skruvmejsel i riktning av kabeln till öppna huven. Detta tvingar spaken mot kabeln, på samma sätt som det skulle röra sig om den dras av kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75874.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.