Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Insprutningsmunstycken för en '88 Jeep

Chrysler använder sin jeep varumärke för sin off-road och sport-utility fordon. De 1988 Jeep modellerna ingår i Cherokee, Comanche, Wagoneer, Grand Wagoneer och Wrangler. Dessa fordon kom utrustade med bränsle injektorer, som levererar rätt bränsle-luftblandning till motorn, vid rätt tidpunkt. För att komma bränsleinsprutarna i en 1988 Jeep, måste du ta bort ytterligare komponenter. Förfarandet för att ersätta bränsleinjektorerna är sett det samma för alla 1988-made Jeepar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Liten tång
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kabeln från batteriets minuspol , med hjälp av en hylsnyckel, för att förhindra att batteriet från gnistor. Koppla loss luftfiltret och dess slang. Ta bort de övre och undre motorhuvar från spjällhuset.
2

Tryck på flikarna på den elektriska kabeln för insprutare och dra tråden upp för att koppla bort den från insprutare. Ta bort skruvarna från hållarklämman på insprutare, med hjälp av en hylsnyckel och lossa hållarklämman från insprutare.
3

Ta mitt krage bränsleinsprutningsdonet mellan elektriska terminalerna med en liten tång. Vicka bränsleinjektorn försiktigt fram och tillbaka samtidigt som det lyfts från injektorn hålet i spjällhuset. Se till att du inte vrider bränsleinsprutaren när du tar bort det. Släng alla O-ringar och centreringsringen från insprutare.
4

Applicera en beläggning av transmissionsolja till de nya O-ringarna och montera dem i injektorn hålet i spjällhuset. Placera den nya centreringsringen på toppen av den övre O-ringen. Justera insprutare s styrring, med sin plats på injektorhuset av spjällhuset. Placera insprutare i injektorn borrningen av spjällhuset och fäst klämman. Fäst skruvarna för hållarklämman, med hjälp av en hylsnyckel.
5

Anslut elektriska ledningar för insprutare. Fäst de övre och nedre locken till spjällhuset, med hjälp av en hylsnyckel. Montera luftrenaren och anslut huset luftrenare. Fäst kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74546.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.