Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort 2004 Duramax Insprutare

Den Duramax familjen av dieselmotorer är konstruerade av Isuzu och byggs av General Motors. De är främst tillgängliga i medeltunga lastbilar, exempelvis Chevrolet Silverado 2500 pickup. Den första generationen av Duramax motorer hade motorkod LB7, och var i produktion från 2001 till 2004. 2004 Duramax motor som används common rail direktinsprutning, som inte förlitar sig på en elektronisk styrenhet. Förfarandet för att avlägsna bränsleinjektorerna från en LB7 Duramax motor är i allmänhet densamma för alla fordon. Saker du behöver
Hylsnyckel
Bränsleinsprutare borttagningsverktyg, J 44639
Flare skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från minuspol med en hylsnyckel att oavsiktliga utsläpp av bränsle under injektorn bort. Ta bort fästbultarna för nedre ventilkåpan och koppla bort locket.
2

Ta bort fästbultarna för bränslespill linje med en hylsnyckel och lossa spill linje från insprutare. Ta bort hållaren bulten från fästet i insprutare.
3

Bifoga insprutare J borttagningsverktyg 44639 till fästet för insprutare. Ta tag i handtaget på borttagningsverktyg med en flare skiftnyckel.
4

Dra nyckeln flänsmuttern ifrån bränsleinjektom att bända den ur injektorn hålet. Avlägsna insprutare från fordonet.
5

Kontrollera bränsleinsprutaren för en koppar bricka. Ta bort brickan från insprutningshål Om tvättmaskinen inte på injektorn.
6

Upprepa steg två till fem för att avlägsna de återstående bränslespridare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75209.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.