Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man identifierar en 350 motor Block

Chevrolet 350 kubik-tums motorn gjorde sin debut i 1967 och fortsätter att tillverkas i dag som en låda motor. Som en av Chevrolets äldsta och mest populära motorer, är det en favorit med konservatorer, entusiaster ras och byggare motorn. Identifiering av 350 blocket kräver att lokalisera och avkoda numret motor-ID och hänvisar till ett suffix kod notering att avgöra blocket ifråga. Hela processen underlättas av Chevrolets effektiv numrering. Saker du behöver
Chevrolet motor ID-nummer notering
Visa fler instruktioner
1

Hitta Chevrolet antalet motor-ID. Enligt Nasty Z28, visar sig på en maskinbearbetad dyna framför passagerarsidan cylinderhuvudet. Borttagning av generatorn kan vara nödvändigt att få tillgång till numret. Numret består av en fyra-läge prefix och en tre-brev suffix, V0315-CDH, till exempel.
2

Decipher prefixet delen av ID-numret. Nasty Z28 avkodar prefix enligt följande: den första bokstaven, "V" representerar tillverkning plats, i detta fall Flint, Michigan. Följande fyra siffrorna är tillverkningsdatum, "0315", eller 15 mars.
3

Leta suffixet motorn ID på en Chevrolet koden. Nasty Z28 och Chevy-Camaro båda har omfattande listor. Suffixet koden ger viktig information om blocket, t.ex. tillverkningsår, hästkrafter beteckning, modell bil, etc. ändelsen "CDH" översätts som en 1972 350 med 200 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73308.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.