Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så lägger Jack står på en 92 Buick Century

I 1992 års Buick Century är en medelstor sedanmodell. Den 1992-talet producerades i tvådörrars, fyrdörrars, och kombi versioner. Den primära motorn erbjuds i 1992-talet var en 2,5-liters fyrcylindrig, men en 3,3-liters V-6 var ett alternativ för alla modeller. Lyfta 1992-talet och sätta pallbockar kräver uppmärksamhet på detaljer. Om pallbockar inte är rätt inställda, kommer att arbeta på eller runt bilen vara osäkra. Saker du behöver för 1-ton eller större kapacitet domkraft Sida 2 pallbockar
Visa fler instruktioner
Front
1

Parkera bilen på ett jämn yta. Placera stoppklossar bakom bakdäcken av århundradet. Använd ett däck järn för att lossa de främre hjul muttrarna ett halvt varv om du arbetar på bromsar, styrning, eller fjädringskomponenter. Det är svårt att lossa muttrarna när fordonet är på pallbockar.
2

Sätt en domkraft under den främre av århundradet. Leta reda på ramlisten som är parallell med sidan av motorn. Kontrollera att det inte finns någon allvarlig rost eller hål i rambalk. Om det finns en stor mängd rost eller ramen järnväg har hål, flytta till den tredje delen av detta projekt för alternativa instruktioner. Om det finns lite att ingen rost publicera en jack under en av rambalkar.
3

Hissa upp bilen uppåt av ramskenan. Placera din jack stå precis bakom domkraften, under den främre ramen skenan. Stödbenet ska ställas där det lägre länkarm möter ramen järnväg. Den nedre styrarmen är en metalldel som sträcker sig från ramlisten ut mot hjulen. Sänk domkraften att låta bilen inställd på stödbenet.
4

Upprepa steg 2 och 3 för att placera stödbenet under andra framsidan av århundradet.

Bakre
5

Parkera bilen på ett plant underlag. Placera stoppklossar framför båda framdäcken. Lossa de bakre hjul muttrarna om du planerar att arbeta på bromsarna, suspension eller styrningens komponenter.
6

Inspektera bakaxel balken, vilket är den metall balk som sträcker sig mellan de båda bakhjulen. Om bakaxel balken är allvarligt rostig eller böjd, gå vidare till den tredje delen av detta projekt för alternativa instruktioner. Om lite eller ingen rost finns, placera jack under den bakre axeln balk, bara inåt från däcket.
7

Lyft den bakre delen av århundradet med domkraften. Om du är hyvling på att få under bilen, måste du höja uttaget nära till sin gräns höjd. Placera din pallbock bara inåt från uttaget under axelbalken. Detta ger dig utrymme att komma till området innanför den bakre hjulet om det behövs. Sänk domkraften att ställa bilen på stödbenet.
8

Upprepa steg 2 och 3 för att ställa in stödbenet under den andra baksidan av Buicken om det behövs.

Om bilen är rostiga Svårt
9

Lossa de främre eller bakre muttrarna, om du planerar att arbeta på bromsen, suspension eller styrningens komponenter. Använd ett däck järn för att lossa muttrarna.
10

Leta rälsen ramsidobalkarnas. Chassit skenorna löper parallellt med sidorna av bilen, och ligger precis innanför skenorna kroppen nypa. Placera jack ca 1 fot bakåt från den främre hjulhuset om du arbetar på framsidan av bilen, under chassit järnväg. Om du arbetar på baksidan av bilen publicera en domkraft under chassit järnväg, ca 1 fot framför den bakre hjulhus.
11

Höj-talet med domkraften under chassit järnväg. Placera din stödbenet under chassit järnväg, i direkt anslutning till uttaget. Om du arbetar på framsidan av bilen, går domkraften står på framsidan av jacket. Om du arbetar på den bakre delen av bilen, går stödbenet till baksidan av uttaget. Sänk domkraften för att ställa in talet ner på pallbockar.
12

Upprepa steg 2 och 3 om du behöver höja den andra sidan av fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75720.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.