Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ren socker ur en gastank

Upptäcka du har haft socker sätta i din bensintank kan vara skrämmande upplevelse, särskilt om du vill använda din bil just då. I motsats till populära föreställningar, är socker i din bensintank inte så förödande som det kanske låter. Den molekylära strukturen av socker inte tillåter den lösas upp i gas, så sockret kommer sedimentera till botten av gastank. Flytta din bil kan orsaka socker att flyta in i bränsleledningen resulterar i igensättning av bränslefiltret. De övergripande effekterna varierar per fordon. Saker du behöver
Bärgningsbil
Tools Mekaniker
som krävs för att ta bort en gastank
filterbyte bränsle (ar) (om det behövs) katalog Gummihandskar
Vapor respirator

Visa fler instruktioner
Hur Ren socker ur en gastank
1

Initialt din bil inte bör flyttas före att ha sockret bort från bensintanken. Detta kommer att hjälpa till att hålla fördelningen av socker kontaminering begränsad till själva tanken. Oavsett om du eller din mekaniker utför arbetet på fordonet, måste du ha det bogseras Innan arbetet på bensintanken.
2

När du har din bil bogseras till där det kommer att utarbetas den, måste du ha bensintanken bort och den förorenade gasen dränerad och kasseras. Förorenat bensin bör inte återanvändas. Kontrollera lokala föreskrifter för korrekt avfallshantering av brandfarliga vätskor som gas. Addera 3

När gasen väl har tömts, måste bensintanken rengöras grundligt med vatten. När sockret har tagits bort, kan bensintanken installeras.
4

Därefter är det viktigt att kontrollera om den förorenade gasen har inkopplad bränsleledningar och filter. Detta kan göras visuellt. Bränsleledningar ska bytas ut om de inte kan rengöras, bör Filter som befinns vara ansluten bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71780.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.