Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man identifierar Chevy 350 Motorer

Om du har en Chevrolet bil eller lastbil gjorts mellan 1967 och 1997, det finns en god chans att det finns en 350-kubik-tums motor. Chevrolet 350 small-block motor erbjöds i många Chevrolet bilar och lastbilar och andra General Motors fordon samt. Den 350 blev Chevrolets främsta verk-häst small-block motor efter nedläggningen av de 327 och 283 motorer. Den 350 identifieras med hjälp av både visuella ledtrådar och gjutning siffror. Saker du behöver
Chevrolet artikelnummer korsreferenser listan
Visa fler instruktioner
1

Räkna antalet tändstift. Den 350 är en åtta-cylindrig motor
2

Inspektera motorrummet för att lokalisera identifieringsetiketter. GM lägger oftast olika etiketter, dekaler och andra enheter identifiering i hela motorrummet. Dessa brukar ge all nödvändig information om den inte är bortnött.
3

Leta gjutning identifikationsnummer på motorblocket. Detta nummer är stämplat på en dyna precis framför den högra (passagerarsidan) topplock och kan döljas av generatorn. Avlägsna generatorn om det behövs. ID-numret består vanligtvis av åtta siffror i en kombination av siffror och bokstäver.
4

Decode ID-numret enligt Chevrolets kodsystem. Till exempel är antalet V0908CNJ fördelas enligt följande: V är motorfabriken, följt av månad och dag för tillverkningen och motorn suffixet koden. ID-nummer V0908CNJ tillverkades vid Flint motorfabrik den 8 oktober och var ursprungligen installerades i en 1970 Caprice med 250 hästkrafter. Att avkoda motor suffix, är korsreferering nödvändig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73023.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.