Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur till Auto-Clamp en svarvchuck

A svarvchuck är viktigt för funktionen hos en svarv. Chucken används i träbearbetning hålla ett föremål på plats när du arbetar med den. Dessa chuckar används oftast för att hålla ett roterande verktyg, till exempel en borrmaskin. Om du har en svarv chuck och vill klämma ner det, kan du automatiskt fast den så att den ska sitta på plats när den används. Saker du behöver
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Inspektera svarvchuck och säkerställa att det är säkert runt objektet det håller på plats. Verifiera att den dras åt nedåt över objektet. Ta tag i svarvchuck och kolla hur mycket det glider omkring. Chucken kommer flytta runt lite om det inte är ordentligt fastspänd ner till bordet.
2

Flytta chucken så det är nära kanten av bordet eller ytan den finns på. Detta ger dig möjlighet att automatiskt klämma ner det på plats. Placera den precis där du vill att den ska vara placerad och kontrollera att det är nivån på bordet.
3

Öppna upp en C-klämma. Lossa den för hand tills den är tillräckligt öppen för att passa runt chucken och drag det över toppen av basen hos chucken. Slide ena änden av klämman under bordet och se den andra sidan sitter ovanpå basen av chuck.
4

Vrid ratten på undersidan av C-klämma och dra åt den tills det är ordentligt hålla chucken på plats på bordet och även trycka ordentligt mot botten av tabellen. Placera en annan C-klämma på den andra änden av chucken och dra åt den på plats i exakt samma sätt. Grip chucken och verifiera att det rör sig inte runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75719.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.