Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Port & Polish E7TE Heads

En E7TE huvud är en del av ett motorblock. Mängden luft flöde en E7TE tillåter inte alltid få den mängd hästkrafter till motorn som du kan önska. Du kan förbättra flödet på din motor med en enkel patronrullen städa upp och utjämning av hamnarna, löpare och skålar, samt rensa ut de smog injektor pumpar, om det behövs. Detta kan öka hästkrafter på vad fordon du äger. Saker du behöver
Vinkelslip
Sandpapper
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på bilen och leta reda på motorblocket. Motorn cylinderblock ligger intill motorn. Inspektera portarna på blocket. De flesta motorblock har fyra hål som kallas portar.
2

Koppla in en vinkelslip och rada upp det med var och en av portarna på motorblocket. Sätt på kvarnen och flytta den fram och tillbaka i en cirkulär rörelse över hela ytan av den första porten. Inte bo på ett ställe för länge.
3

Flytta kvarnen tills porten börjar tunna ut. Gå vidare till nästa port och upprepa exakt samma process. Fortsätt på samma sätt tills alla portar motorblocket har rensats ut och göras tunnare med kvarnen. Stäng av och ta vinkelslipen från motorblocket.
4

Torka området innanför motorblocket rent med en trasa. Polera ytan på motorblocket med sandpapper. Flytta sandpapper över hela ytan i en cirkulär rörelse för att ta bort alla skräp och ge det en slät yta. Torka bort grus kvar av sandpapper med en ren trasa. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75710.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.