Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Seal MLS packningar

topplockspackning mönster fortsätter att utvecklas . Naturliga material eller komposit packningar förseglade tidiga motorer men bryts snabbt när de utsätts för förbränning värme och kemiska lösningsmedel . Solid metall packningar ger extra skydd mot värme men inte tätar väl under expansion och kontraktion av snabb uppvärmning och kylning av metalldelar . Multi - Layer Steel ( MLS ) packningar innehåller flera lager av stål inklämt mellan flexibelt syntetiskt material för att skapa ett vårlikt packning som både tål frätande vätskor och tar upp behovet av en flexibel packning . Instruktioner
en

Räta och dyka upp igen cylinderhuvudet till inom specifikationerna för MLS packningen , vanligtvis mellan 20 och 30 Ra. Räta och fräsning bör göras av en maskinist med utrustning som kan resurfacing metallen till inom tolerans som andra resurfacing metoder, såsom för hand , kan leda till oegentligheter som topplockspackning inte överensstämmer .
2 < p > Montera MLS packningen genom att placera packningen på motorblocket . För att återanvända MLS packningar , är det möjligt att tillämpa en mycket tunn beläggning av RTV silikon för att ersätta alla små luckor i .01 tum tätningen fabriken installerat på alla MLS packningar . Båda sidor av packningen bör övermålas med det mycket tunna skiktet eller RTV-silikon , om nödvändigt.
3

Montera cylindertoppen på motorblocket . Dra och dra åt fästbultarna enligt tillverkarens specifikationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72709.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.