Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en läckande Chevy ventilkåpa

Reparera en läckande ventil lock är en enkel procedur. Om ventilkåpan på din Chevy motorn läcker, är den mest sannolika orsaken packningen mellan huvudet och ventilkåpan. Det snabbaste sättet att åtgärda problemet är att byta ut packningen med en ny. Det finns tätningsmedel på marknaden som kan hjälpa, men de är inte en ersättning för en korrekt formad packning installerats korrekt på motorn. Nya packningar finns på de flesta bildelar butiker eller via en bilhandlare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Rena trasor
Brake Cleaner Review Packning skrapa
Packning please
Visa fler instruktioner
1

Placera ventilen locket på toppen av huvudet eller huvudena på motorn. Ta bort bultarna runt kanterna på ventilkåpan med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort locket från huvudet. Ställ ventilen täcker undan.
2

Lägg en trasa på huvudet, runt dess kanter, för att hålla eventuellt skräp från att falla in i huvudet, sedan använda en packning skrapa och ta bort packningen material eller sealer från monteringsytan av huvudet. Arbeta hela vägen runt huvudet, vilket gör att du inte lämnar något på ytan, eller den nya packningen inte tätar ordentligt.
3

Vrid ventilkåpan över, med insidan uppåt, och rengör packningen monteringsytan med packningen skrapan, återigen, se till att det inte finns någonting kvar på ytan. Använd en ren trasa och lite broms renare, torka av insidan av ventilkåpan och låt det torka.
4

Placera nya packningen på en ren bit kartong och spreja packningen med packning tack. Låt det sitta i ungefär fem minuter, lägg sedan packningen till ventilkåpan, please nedåt. Placera ventilen täcker baksida på topplocket, sedan installera monteringsskruvarna.
5

Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt bultarna, eller du kommer att krossa packningen och göra att det läcker. Upprepa proceduren på motsatt ventilkåpan om du arbetar på en sex-eller åtta-cylindrig motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72671.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.