Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta Auto Hissar

Använda rätt auto hissen är viktigt att arbeta på ett säkert sätt och för att spara tid. Däremot förbrukar fel hissen onödig tid och är farligt. De flesta människor inser inte att det finns många typer av auto hissar, med varje typ hjälper till att utföra specifika uppgifter. Följande tips kan hjälpa dig att hitta rätt auto lyft för dina behov. Instruktioner
1

Tänk amerikanska Lift Systems, Inc. Du hittar ett stort urval av hissar för bostäder och kommersiellt bruk. Servicecenter ligger i de flesta större städer i USA och Kanada. Nationella Auto Tools är ett annat alternativ för att hitta auto hissar.
2

Bestäm om du behöver hissen för kommersiellt eller bostäder. Om du behöver en hiss för att arbeta i ditt garage, kan Phantompark Subterranean parkering Hissar vara perfekt för dig. Alla komponenter är placerade under jord, så du kommer fortfarande ha din parkeringsplats finns i garaget.
3

Välj Titan Lift Om du trivs med att arbeta på ditt fordon utanför. Denna hiss är lätt att använda. Firm stabilitet är en annan positiv egenskap. Detta lyft kan användas för bostäder eller kommersiellt bruk.
4

Välj en hiss med en vikt kapacitet på 25 procent över den maximala vikt du normalt lyft. Mer än en hiss vikt kapacitet är farligt, eftersom det kan orsaka en olycka och skada hissen.
5

Få en fyra-post auto lyft om du utför hjul väglinjer. Denna maskin gör att du kan utföra arbetet mer bekvämt. Specialbutiker såsom överföring eller butiker ljuddämpare gynnas också av en fyra-post hiss.
6

Köp en 2-post auto lyft om du har ett allmänt underhåll butik. Denna maskin gör det bekvämt att arbeta under bilen, samt på däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71017.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.