Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Screamin 'Eagle Pipes

Problemet med lager Harley-Davidson avgassystem eller rör, är att de avsiktligt är utformade för att hämma andningen av motorn. Avgaser stoppas eller obturated, från att komma ut i atmosfären. Resultatet är en stor motor som drosslar, gags och presterar som en liten motor. Därför trivs en marknad i ersättning avgaser. Harleys varumärke av reservdelar för att göra fabriken motorn gå som det ska är Screamin 'Eagle prestanda linje. Kanske du har köpt bara Screamin Eagle ljuddämpare, men att byta ut hela avgassystemet endast innebär att vrida ett par skruvar och muttrar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
Hex uttag
Open end skiftnycklar
Replacement packningar samtrafikavgifter röret (om tillämpligt) katalog Teflonpasta
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla värmesköldar genom att helt lossa masken klämmor som håller dem till avgasrören med en platt skruvmejsel.
2

Lossa och ta bort de två flänsmuttrarna som håller fast de främre och bakre avgasrör till topplock med en hylsnyckel och en insex, om du tänker byta ut hela avgassystemet. Skjut avgasfläns och låsringen bort topplocket dubbar.
3

Lossa och ta bort de två syresensorer som bulten i ditt avgassystem nära transmissionskåpan med en öppen nyckel.

4

Lossa och ta bort de två skruvar och muttrar som håller fast de främre och bakre avgasrör på ramen konsolen med en öppen nyckel.
5

bort hela avgassystemet församling från motorcykeln. Ta avgasporten packningar från avgasportarna i topplocken.
6

Lossa båda ljuddämparen klämmorna som fäster halsdukar till header rören med en hylsnyckel och sexkantshål. Ta bort båda ljuddämparna med interconnect röret (om tillämpligt) från avgasrören.
7

bort båda ljuddämparna från samtrafik röret med hjälp av en hylsnyckel och sexkantshål. Avlägsna och kassera packningarna samtrafikavgifter röret.
8

Bolt de nya ljuddämparna till sammanlänkningen röret (om tillämpligt) med byte packningar och en hylsnyckel och sexkantshål. Anslut halsdukar till nya eller ersättande avgasrör med de gamla halsdukar klämmor.
9

Byt avgasporten packningar i avgasportarna i topplocket.
10

Dra ljuddämparen klämmor med en hylsnyckel och sexkantshål. Anslut de främre och bakre avgasrör på ramen konsolen med en öppen nyckel och den hårdvara du bort tidigare
11

Coat tråden av de två syresensorerna med Teflonpasta. Installera syresensorerna i de främre och bakre avgasrör. Dra åt med en öppen nyckel.
12

Återanslut avgasrören till avgasportar med flänsarna, låsringar och muttrar du tog bort tidigare. Dra åt muttrarna på avgassidan dubbar med en hylsnyckel och sexkantshål.
13

Byt värmesköldar på avgassidan. Refasten masken klämmor med en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75479.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.