Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en strålkastare på en 2002 Trans Am

Till skillnad från många andra 2002 fordon, Am 2002 Pontiac Firebird Trans används sealed beam strålkastare för både låga och höga balkar. Detta beror till stor del på muskeln bilens "flip-up" strålkastare dörrar. Fördelen är att strålkastarna är lättare att ändra än vissa. Halvljuset strålkastare på Trans Am ligger närmast sido fendrar och helljus strålkastare ligger närmast bilens grill. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
H4703 strålkastare ersättare (för halvljus) katalog H4701 strålkastare ersättare (för helljus)
Visa fler instruktioner
1

Vrid strålkastare strömbrytaren till läget på. När strålkastaren dörrarna öppna, vrid strålkastare växla tillbaka ett varv till parkeringsljus läget. Låt omkopplaren i detta läge under återstoden av förfarandet.
2

Ta bort de tre kåpa skruvarna (en på toppen och två på varje sida) som omger de dubbla strålkastarna med hjälp av Phillips skruvmejsel. Avlägsna kåpa och ställ den åt sidan uppåt för att undvika repor.
3

Ta bort de fyra skruvarna (två på toppen och två på undersidan) på den felaktiga strålkastare hållaren. Inspektera skruvarna innan du försöker ta bort dem. Skruvarna är placerade i närheten av varje övre och nedre hörn av fästet. Vrid inte skruvarna upptill mitten ovanför strålkastaren eller på mitten sidan av strålkastaren. Dessa är ljusinställningsapparat skruvar.
4

Dra strålkastaren ut tillräckligt långt för att ta tag i trestiftskontakten ansluten till baksidan av sealed beam strålkastare. Koppla loss anslutningen från strålkastaren.
5

Installera det nya strålkastare genom att koppla in den tredelade kabelhärva (och se till att ord och siffror stämplat på den yttre Strålkastarglas är i upprätt läge) och sedan placera strålkastare in i sitt hål.
6

tillbaka hållaren och skruvar för att hålla strålkastarna på plats.
7

Testa strålkastaren genom att vrida strålkastarna omkopplaren tillbaka till den positionen. Vrid strålkastare omkopplaren tillbaka till parkeringsljus läget.
8

Byt kåpa och fästskruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72735.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.