Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Parkering Dings Lot Paint

En färg ding händer med din parkerade bil när någon i en parkerad bil bredvid din bil öppnar en bildörr för snabbt eller för långt och bildörren berör din bil. Ibland är din färg är repig. Övriga tider, det finns en liten buckla. Nästan alltid, slingrar en strimma av färg från den andra personens kort upp på din dörr. Dessa problem är strukturellt obetydliga men estetiskt misshagliga och frustrerande. Lyckligtvis finns det sätt att avsevärt förbättra utseendet på dings parkeringsplats. Saker du behöver
Automotive tvål
Aceton
Rubbing
polermedel
mjuka trasor
Sandpapper
Skokräm
Bilvax
Show Fler Instruktioner
steg för Surface Marks
1

Tvätta din bil. Ibland handlingen att tvätta enbart kommer att ta bort några av de störande färg och hjälper buff ut eventuella repor görs till din lack. Oavsett, tvätta bilen bort smuts och damm så att dina ansträngningar kommer att vara mer effektiv när du fokuserar på att ta itu med ding direkt.
2

Häll en liten mängd aceton på en mjuk trasa och försiktigt gnugga ding. Beakta att se om något händer. Om aceton avlägsnar ding, sedan stanna här och gå vidare till steg 4. Om aceton inte fungerar, fortsätt sedan med användning av gnugga förening, finns på fordonsindustrin leverans butiker.
3

Spread gnugga förening på ding. Gnid med en ren trasa i en cirkulär rörelse. När ding försvinner, börja gnugga från sida till sida för att bli av med de cirkulära buffertbelastningar varumärkena.
4

Rengör det drabbade området med polering förening och sedan försegla med vax.

Steg för djupare repor
5

Tvätta bilen och sedan sprida svart skokräm över det drabbade området. panelen med riklig vatten och 2000-grit
6

Sand våt /torrt sandpapper. Fortsätt att slipa tills skokräm försvinner.
7

Buff ut slipränder använder gnugga förening och en mjuk trasa.
8

Sigill det drabbade området med vax.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75341.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.