Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vilka verktyg som för en spirande Mechanic ?

Mechanics börja med sina karriärer genom att lära sig grundläggande bilreparationer och rutinunderhåll . Byta däck , byta olja och kompletteringsdelar optimeringar är vanligtvis de första uppgifterna som de tar på . En mekaniker förväntas ha sin egen uppsättning av verktyg . Börja din bil samling mekaniker verktyg med grunderna . Skiftnycklar

Wrenches behövs för nästan alla typer av bil reparationer och underhåll. Du bör ha en uppsättning av box skiftnycklar , en uppsättning hylsnycklar i både fractional och metriska mått och en oljefilternyckel . Addera Car Jack

Du kommer att behöva en domkraft , pallbockar eller en uppsättning ramper för däckbyte , arbetar på halsdukar, byta bromsar eller eventuella reparationer som kräver åtkomst till undersidan av ett fordon . Alltid se till att fordonet är säker innan du börjar reparationer .
Skruvmejslar

En mekaniker ska ha en komplett uppsättning av Phillips och platt skruvmejslar huvudet i olika storlekar. Skruvdragare används för att ta bort delar av ett fordon när de fyller en reparation .
Vice Grips

vice grepp kan användas för att lossa , dra åt och ta bort fordonsdelar . En mekaniker bör ha ett par med ett platt huvud och ett par med en böjd huvud .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75558.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.