Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med acceleratorer på Hondas

Det har funnits industrikompabilitet farhågor som rör utförandet av acceleratorer på många fordon under det senaste decenniet. Honda har upplevt dessa problem med många av sina fordon. Problem har inkluderat plötslig eller ofrivillig acceleration och fastnat eller stela pedaler accelerator. NHTSA, ett reglerande organ som administrerar krav fordonssäkerhet hela USA, har undersökt sådana problem på längden. Ett ökat antal incidenter har rapporterats av konsumenter under de senaste fem åren. Ofrivillig Acceleration med Honda Accord
p Det har förekommit rapporter om att Honda Accord gas-elektriska hybrid modell lider instanser av oberoende acceleration. Detta innebär att bilen accelererar utan tryck efter tillämpningen av bromsarna. I vissa incidenter, initialt bromseffekten var förlorat innan en plötslig och oväntad explosion av motorns acceleration. Undersökningar har visat att det vanligtvis händer när fordonen körs över ojämna ytor. Med tanke på arten och omfattningen av klagomål, kan ytterligare kontroller utföras på modellen för att säkerställa tillräcklig prestanda.
Stuck Accelerator i Honda Accord modeller
Stuck eller stela gaspedalerna är vanliga i bränsleinsprutning bilar.

Tidigare modeller av Honda Accord drabbades också intermittenta accelerator problem. Det vanligaste var styvhet och fasta karaktär gaspedalen efter en längre period av sysslolöshet (redovisas i 2001 års modell). Denna fråga är utbrett bland många biltillverkare, särskilt de som producerar bränsle-injicerade modeller. Det kan orsakas av slitage på trottelplattan och pedaler och kan fästas genom att smörja dem med en lätt olja. Även om detta kan hjälpa till att lindra symptomen på problemet, kan gasen och gaspedalen kräver fortfarande professionell uppmärksamhet.
Plötslig acceleration i 2004 års Honda Pilot

Kund rapporter om 2004 Honda Pilot tyder fordonet är utsatt för plötslig acceleration och hastighet frågor reglering. En minimal mängd tryck anbringas på gaspedalen orsakar en oproportionerligt stor del av hastigheten. Detta utgör en fara i trånga utrymmen och vid olika manövrer av parkeringsplatser. Den oförutsägbarhet av acceleratorn och gasreglage funktion årsmodell 2004 kvarstod i mindre grad i 2005 års Honda Pilot. Konsumenterna rapporterade att fordonet kan accelerera när föraren bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73804.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.