Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att rengöra en gaffeltruck Batteri

Du kan använda en gaffeltruck i ett lager eller en gård för att transportera stora, tunga. Vissa gaffeltruckar verka enbart på batteri, och andra är gasdrivna och använda batterier för att driva lampor och att hjälpa till med att vända förbränningsmotorer. Du kanske måste rengöra gaffeltruck batteri från gång till gång om den är överfull eller har blivit smutsig av lera eller olja spiller på den. Saker du behöver
Skruvmejsel
Pall
Handskar
5 oz. bakpulver
Vatten
Bucket
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Ta bort batteriet ur fodralet med hjälp av en skruvmejsel. Placera gaffeltruck batteriet på en pall eller på golvet. Ta på skyddshandskar och hålla dem på under hela reningsprocessen.
2

Kontrollera för skador eller sprickor i batteriet. Kontrollera om batterisyra har overspilled från inuti batteriet. Syran är starkt frätande och ledande, och det borde aldrig få på utsidorna.
3

Blanda 5 oz. bakpulver med 1 gallon vatten i en hink. Lägg mer bakpulver om batteriet är kraftigt förorenade med syra. Den bakpulver kommer att neutralisera syrorna på batteriet. Skölj batteriet med bakpulver blanda omedelbart efter märker att det har overspilled. Använd rikligt med vatten för att helt späda och tvätta bort overspilled syra.
4

Pensla batteriet med en stålborste för att ta bort någon annan smuts från batteriets yta. Skölj batteriet återigen med mycket vatten för att tvätta bort eventuell kvarvarande smuts.
5

Byt batteri i sitt fodral.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75515.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.