Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mekaniska verktyg för att börja

Många mekanik köpa ny utrustning som nödvändighet diktat och, över en hel karriär, hamnar de med en omfattande uppsättning verktyg. Början mekaniker borde söka nödvändigheter: de verktyg med det bredaste utbudet av applikationer och de verktyg som oftast används. Oavsett om du arbetar på små motorer eller stora maskiner, en förtrogenhet med grundläggande mekaniska verktyg tillåter dig att spendera klokt och få att fungera. Socklar

Sockets, även kallad "hylsnycklar," lossa och dra åt båda skruvar och muttrar. En omfattande uppsättning hylsor förbereder start mekaniker att ta bort och byta ut komponenterna på ett brett sortiment av maskiner, inklusive bilar motorer, tung utrustning och industrimaskiner. Uttag finns i princip ihåliga, cylindriska bitar av metall. Den inre ytan av en hylsa är speciellt utformad för att passa tätt över en viss storlek på muttern eller bulten. Sockets fäster handtag och individuellt, mekanik hänvisar till handtaget som en skiftnyckel och verksamheten slutet som en sockel. Hylsnyckel handtag kan vara styv eller ratcheting och uttag finns i en mängd olika längder. Den ratcheting uttag handtag kan röra sig oberoende av uttag, till exempel om vriden medurs handtaget och uttag sväng unisont och om vriden moturs bara handtaget vänder. Verkan av spärrverktyget uttaget kan återföras vid årsskiftet en urtavla. Utgångspunkten mekaniker krävs en grundläggande uppsättning av både metriska och standard (inches) dimension sockets.
Mutterdragare

skiftnycklar, som uttag, lossa och dra åt båda skruvar och muttrar. Även om det finns många sorter av skiftnycklar, de mest grundläggande och användbara, typ för start mekaniker är lådan eller "öppen", skiftnyckel och ringnyckel. Box och ring skiftnycklar består av två delar: en rak handtag och en formad fasthållningshuvudet. Lådan skiftnyckel s fasthållningshuvudet är formad ungefär som en C; mekanikern skjuter den C-formade öppningen runt en mutter eller bult för att gripa fästelementets intilliggande sidor. Den ringnyckel s fasthållningshuvudet är en sluten cirkel, mekanikern glider cirkel över en mutter eller bult för att uppsluka sina sidor. Vanligtvis vilar en gripande huvud vid vardera änden av en skiftnyckel handtag. Ofta sitter en fast nyckel vid den ena sidan av handtaget med en liknande storlek öppen nyckel på de andra, två verktyg i ett i praktiken. Utgångspunkten mekaniker kräver en kombination av både lådan och skiftnycklar ring i standard-och metriska dimensioner.
Skruvmejslar

Gilla hylsor och skiftnycklar, skruvmejslar lossa och dra åt fästen . Men skruvmejslar lossa fästen som har huvuden införande bit, såsom slitsade öppningar eller en Phillips-stil huvud. Skruvdragare består typiskt av tre delar: ett handtag, rak axel och gripande dricks. Skruvmejsel handtag typiskt gjuten plast, axlar och tips är metal. Längden på skaftet bestämmer ibland förmågan av skruvmejseln, långa axlar når djupt inom en maskin, kort-axel som tillåter mekanikern att använda verktyget i trånga utrymmen. Skruvmejsel tips ibland magnetiseras för att hålla skruvarna på plats och ger mekanikern med fria händer. Utgångspunkten mekaniker borde bära skruvmejslar i olika längder och med olika gripspetsama såsom slitsad, stjärnformade och Phillips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73542.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.