Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Trunk panel på en 2002 Audi Quattro Wagon

Den 2002 Audi Quattro vagn är en Avant eller egendom version av A4, vilket är en hög slut Passat. Inom Volkswagen Auto Group (VAG) Audi är massan lyxmärket - Lamborgini och Bugatti är de bästa nivåerna av lyx. Quattro-system är Audis berömda fyrhjulsdrift system som möjligt Audi att stiga till toppen av lyx marknaden efter BMWs bakhjulsdrift systemet blev mindre populär. Stammen Panelen kan behöva tas bort om den har blivit skadad eller om du vill komma åt ledningarna under. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 2002 Audi Quattro vagn någonstans med utrymme runt den bakre delen av bilen. Se till att nödbromsen är på innan du stänger av motorn och dra spärren trunk release. Ut ur bilen och tömma ut den bakre delen av bilen så du har utrymme att arbeta i.
2

Lossa de åtta Philips skruvarna som fäster underdelen av stammen panelen till den bakre luckan. Se till att hålla skruvarna som ersättningsdelar Audi delar är mycket dyrare sedan de flesta andra biltillverkare, även om de är bara vanliga Volkswagen delar i de flesta fall. Skruva loss de fyra Philips skruvar på den övre delen av panelen. Panelen kommer inte komma ut nu, är det fortfarande hålls på plats av trycket.
3

Bänd panelen bort den bakre luckan med en skruvmejsel. Skjut platthuvudet in i sömmen och arbeta längs sömmen. När panelen står ut längs hela kanten, dra sedan panelen av för hand. Placera panelen någonstans säkert som det kan brytas om man trampar på. Om du byter ut panelen sedan bara följa borttagning i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75208.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.