Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner för att justera en Ampro momentnyckel

Ampro verktyg är tillverkade av Frenway Products. Frenway har varit i branschen sedan 1984 och tillhandahåller verktyg och tjänster till 63 länder runt om i världen. Använda en Ampro momentnyckel kan du ställa dina egna vridmoment specifikationer för din valda projektet. Vridmoment är mycket viktigt när du arbetar med olika motoralternativ bultar. Om du använder för mycket vridmoment på vissa bultar, kan du bryta dem och göra det svårare, om inte omöjligt, att ta bort från hålet. Kontrollera alltid dina specifikationer åtdragningsmoment innan du ställer din momentnyckel. Saker du behöver
Ampro momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

hålla din Ampro skiftnyckel i ena handen. Med den andra handen, greppa låsvredet i slutet av momentnyckel och vrid den moturs för att låsa upp vridmomentinställning.
2

Justera handtaget till önskad åtdragningsmoment. Börja med att vrida handtaget så inställningen läser "0" på mindre gradskala. Den "0" är också i linje med vertikal skala på axeln. Båda dessa skalor är i inch pounds (in /lb).
3

Höj eller sänk handtaget för att justera den vertikala skalan inställningen. Den vertikala skalan har ett stort antal (120, 360, 600, etc.) anges i ett vertikalt sätt på handtaget.
4

Vrid handtaget till önskad inställning på mindre gradskala. Denna justering kan du lägga till små mängder av vridmoment till din vertikala skalan inställning. "1" på den mindre graderingen visar 1 fot /lb och är lika med 12 tum /pund. Till exempel, om du höjer handtaget på den vertikala skalan till 360 tum /lb och rotera sedan den mindre skalan till "2", kommer du att lägga 24 inches till din 360 inställning för att göra det till en inställning på 384 tum /pund.

5

Vrid låsvredet medsols för att säkra din inställning på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75417.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.