Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en '96 Windstar Remspännare

Den remspännaren på 1996 Ford Windstar modell fordon är en komponent som består av två delar. Remspännaren består av en fjäderbelastad bas med en medlöpande remskiva ansluten till änden av spännaren. Bältet färdas under kabelstyrrullen medan spännaren håller remmen tätt. Spännaren kan hålla bältet tätt inne i alla de tillbehör remskivorna när motorn är igång. Om spännaren misslyckas kommer remmen glida av på spännarremskivan och ut ur de andra remskivorna. Saker du behöver
3/8-tums enhet breaker bar
3/8-tums set drivhylsa (Metric) katalog bungee rep
3/8-tums spärrnyckel
Platt huvud skruvmejsel
Ny bältessträckare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lyft upp det. Prop huven upp med lås stången för att förhindra den från att falla.
2

Flytta till passagerarsidan av Windstar och lokalisera remspännaren på framsidan av motorn. Placera en breaker bar och en metrisk hylsa på bulten som ansluter kabelstyrrullen till slutet av spännaren. Vrid breaker bar mot baksidan av motorrummet (motsols) för att lossa spänningen från bandet. Slip av remmen av spännhjulet och frigöra spänningen från breaker bar.
3

Linda bungee rep runt bältet och häng den till en av de bästa motorkomponenter för att förhindra att det från att glida ut ur alla remskivor.
4

Lossa och ta bort den enda bult i mitten av remspännaren arm, Dra spännaren bort av motorblocket. Om spännaren sitter fast, använd en platt skruvmejsel för att bända upp spännaren bort av motorblocket.
5

Fäst den nya remspännaren till framsidan av motorblocket med enda bult. Dra åt skruven med Ratchet och uttag.
6

Vrid nya spännaren mot baksidan av motorrummet med breaker bar och uttag. Avlägsna bungee rep från bandet och trä remmen runt den nya spännaren. Släpp spänningen från breaker bar och ta bort den från motorrummet.
7

Veva upp motorn för att säkerställa att den nya remspännaren fungerar. Tomgångsskivan bör gå upp och ner som bandet reser runt trissan. Denna upp och ner rörelse är spännaren hålla bältet ordentligt sträckt vid alla tidpunkter. Stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74358.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.