Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort panelen Säkerhetsbälte på en 94 Mustang GT

Ford Mustang introducerades 1964. Den 1994 Ford Mustang fanns i GT och Cobra utföranden. GT varianten var utrustad med en 3,8-liters V-6 kapabel att producera 145-hästkrafter. Den berömda 5,0-liters V-8 var frivillig för 1994 Mustang GT, och kan producera 215 hästkrafter. Att ta bort eller byta ut panelen säkerhetsbältet på 1994 Mustang GT kräver arbete på kroppen av fordonet. Detta projekt bör utföras av någon med föregående mekanisk kunskap. Ta bort panelen bilbältet innebär avlägsnande av en säkerhetsanordning, vilket bör åter installeras av en professionell mekaniker. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
3/8-tums enhet ratchet och Hylsnyckelsats
SPACKEL
handduk eller butik trasa
1/2-tums drive momentnyckel och socket set
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till Mustang. Skjut stolen så långt fram det går, släpp sedan ryggstödet att luta den framåt. Leta upp och ta bort de två skruvkorkar på den vertikala dörr järnväg, nära dörren fångst, med hjälp av en platt skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna under lock med en spärr och uttag.
2

Skjut den främre kanten av baksätet tillbaka och lossa den från clipsen. Dra den främre läppen av sitsen uppåt - du kan behöva komma in på båda sidor av bilen och använd ditt knä för att skjuta ryggstödet, att släppa klippen. Luta framför sitsen upp och ta bort baksätet från Mustang.
3

Ta bort locket från högtalaren på säkerhetsbältet panel genom att försiktigt bända loss den med en platt-head skruvmejsel. Ta bort de tre Philips skruvarna som håller högtalaren till panelen. Dra ur högtalarna på panelen, och dra högtalarkablarna fria från baksidan av högtalaren, för hand. Ställ högtalaren på din arbetsplats.
4

bort 15-mm bult från basen av säkerhetsbältet panelen, med en spärr och uttag. Tillåt bottnen av bandet att dras genom slitsen i panelen. Försiktigt bända panelen loss från den sida av Mustang, med användning av en spatel insvept i en handduk. Skjut spackel längs kanterna tills du träffar ett klipp, sedan bända panelen fri från det klippet - resten av panelen hålls av flera organ clips. Bänd panelen fri från alla klippen, ta bort panelen från Mustang.
5

Montera panelen i bilen, och rikta panelen med clips undertill. Knacka försiktigt på panelen med sidan av din knytnäve eller en gummiklubba, med början i mitten-panelens baksida. Dra ner på säkerhetsbältet genom panelen, sedan installera säkerhetsbältet monteringsbulten i golvet, för hand. Vrid skruven ett par trådar för att tillfälligt hålla bältet på plats.
6

Knacka kanterna på panelen för att montera panelen på resten av kroppen klipp. Dra åt säkerhetsbältet monteringsbult tillbaka in i botten av sätet däck, med användning av en 1/2-tums skiftnyckel drivmomentet och ingångar. Dra åt bulten mellan 25 och 34 foot-pounds. Montera högtalarkablar tillbaka på den bakre högtalaren. Sätt in högtalaren i panelen och dra åt skruvarna ombonad med en stjärnskruvmejsel - inget vridmoment behövs på högtalarnas skruvarna, lägga vridmoment kan knäcka panelen
7

Montera baksidan av ryggen. sittplats under vertikala sittdynan. Skjut den främre kanten på ryggstödet och ner för att klippa den i golvet i bilen - du kanske måste ange båda sidor av fordonet och använda ditt knä för att skjuta ryggstödet nog att engagera klippen. Lyft upp den främre läppen av sitsen med fingrarna för att se till att du har sätet klippt i. Upprepa detta steg tills båda sidorna av baksätet är ordentligt fastsatta.
8

Installera två skruvarna i panelen nära dörren fånga, på den vertikala dörrkarmen. Dra åt skruvarna ombonad med en spärr och uttag. Montera skruvlocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75639.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.