Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Koppla injektor för en 1995 Thunderbird

The Thunderbird var en serie av lyxiga bilar som Ford tillverkade 1955-2005. 1995 års modell hör till den tionde generationen av denna serie, som var i produktion från 1989 till 1997. Den 1995 Thunderbird var normalt utrustade med en åtta-cylindrig 4,6-liters motor med multi-point bränsleinsprutning. Förfarandet för kabeldragning en bränsleinsprutare är densamma för alla Thunderbirdsen och pumor med denna motor. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
bränsletrycksmätaren T80L-9974-A
Bensin container
Momentnyckel
O-ringar
Oil
Visa mer Instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln med en hylsnyckel. Detta hindrar dig från att starta motorn och urladdning bränsle under bränsleinjektorn installationen. Ta av locket från bränsletanken att avlasta bränsletanken.
2

Ta av locket från bränsletanken tryckbegränsningsventil på bränslefördelningsröret. Anslut bränsle tryckmätare T80L-9974-A till avlastningsventilen, och placera avloppsslangen för bränsle tryckmätare i en behållare lämplig för bensin. Öppna ventilen på bränsle tryckmätare för att tömma bränslesystemet. Koppla bränsletrycksmätaren från säkerhetsventilen, och sätt på locket avlastningsventilen.
3

Lossa vakuumledningen från bränsletrycksregulator. Ta bränsleledningarna från bränsle järnväg, och dra de elektriska kontakterna från spridarna. Lossa fästbultarna för bränslet skenenheten med en hylsnyckel och ta bort bränsleskenan från bränslespridare. Dra bränsleinsprutarna samtidigt mjukt gungande dem fram och tillbaka för att ta bort dem från insugningsröret.
4

Coat ett par nya O-ringar med tunn motorolja och montera dem på varje insprutare. Installera bränsleinsprutarna i sina socklar på insugningsröret, och vrida dem fram och tillbaka försiktigt att korrekt sittplats dem.
5

Skjut bränsleskenan ner på spridarna, och se till att du till fullo sittplats insprutarnas O-ringar i locken på bränslefördelningsröret. Anslut fästbultarna för bränsleskenan som du håller bränsleskenan i läge. Dra åt fästbultarna till mellan 71 och 106 tum-pounds med en momentnyckel. Fäst bränsleslangar bränsleskenan, och anslut vakuum linje till bränsle tryckregulatorn.
6

Anslut kabeln till den negativa batteripolen med en hylsnyckel och vrid på tändningen för att trycksätta bränslesystemet. Rätta till eventuella bränsleläckage, och koppla den negativa batteripolen.
7

Fäst de elektriska kontakterna för spridarna, och anslut den negativa batteripolen. Starta motorn och låt den gå på tomgång i två minuter. Stäng av motorn, och korrigera eventuella bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75277.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.