Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ta bort Vibration på en dämpare Bolt

En dämpare bult är en liten bult på veven monteringen av en bil, som underlättar en roterande av veven montering och ser bilen fungerar korrekt. Dämparen bultarna håller spjället på plats, med dämparen fäst på motorn på en bil. Även om du installerat dina spjäll bultar hårt och vände ner dem hela vägen, kan de vibrera fortfarande. Det är viktigt att fixera den vibrerande på bultarna för att säkerställa din bil är säkert att köra. Saker du behöver
13mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på bilen och leta reda på Serpentine belt, ett enda, kontinuerligt band som används för att driva olika enheter i bilen. Bifoga en 13mm nyckel till spännarremskivan på insidan av remmen och rotera den nedåt för att dra bort remmen.
2

Dra spännrullen ut från bilen och ställ den åt sidan så att du kan sätta på den igen senare när du har ordentligt åtdragna spjället ner på plats. Leta spjället nedanför där spännaren var och hitta de tre skruvarna som håller den på plats. Addera 3

Inspektera alla bultar och avgöra vilka som är lösa. Matcha upp storleken på bultar med en skiftnyckel. Skruvarna kommer sannolikt att vara 13mm så använd samma nyckel som du använde för att ta bort spännaren och dra åt dämparens bultar.
4

Skjut skiftnyckel över toppen av den lösa bulten och vrid den medurs till dra ner på plats. Fortsätt att vrida tills bulten är så hårt du kan få den för hand. Upprepa processen för alla de andra bultarna bara för att kontrollera att de har skärpts ner tillräckligt.
5

Skjut spännarremskivan tillbaka på plats och dra åt den med nyckeln. Slå på bilen och testa spjäll bultarna för att kontrollera att de inte vibrerar när bilen är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75665.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.