Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en Harley Davidson Oil Leak

Namnet Harley Davidson är synonymt med motorcyklar, ett ökenlandskap, street cool och upproriskhet. Några kända ryttare inkluderar skådespelare Brigitte Bardot, Peter Fonda och Elizabeth Taylor. Det är också den motorcykel för den ökända gänget, Hells Angels, som är mest populärt kopplat till kriminalitet och droger. Harley-Davidson kan framkalla en glamorös bild men även detta är inte ett perfekt varumärke. Även den mest expert ryttare kommer förmodligen att tendera att ett oljeläckage någon gång under sin livstid. Instruktioner
1

Kontrollera varifrån läckan sker för att lokalisera problemet. Se till att kontrollera eventuella hål i bränsle, olja, eller hydraultankar. Kontrollera båda fallen och ledningarna är täta. Läckan är kanske inte direkt från tanken men kan vara en blandning av olja, vatten och luft, svärtade att se ut som ett oljeläckage. Kontrollera källan till en eventuell läcka bör vara en regelbunden träning ändå att se till att du inte blir utan bränsle i mitten av ingenstans.
2

Torka bort överflödig olja. Enligt Harley Davidson underhåll, är de första tankar av en ryttare när han finner olja bildas på höger sida av motorn att oljan läcker orsakas av en skadad tryckstång rörförseglingen. I detta fall bör röret bytas ut. En ersättare röret kan hittas genom att titta på Harley Davidson delar återförsäljare.
3

Ta din cykel till en mekaniker som specialiserat sig på Harley Davidson motorcyklar. Om problemet är återkommande, är din bästa insats för att ta den till en expert mekaniker. Han eller hon kan behöva riva ut motorn för att leta efter orsaken till oljeläckage och det är bäst till en expert. Prisvärd mekaniker kan hittas på Internet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74716.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.